Døden kunne vente ; Ufrivillig hat

Døden kunne vente ; Ufrivillig hat - Jackson Cole | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jackson Cole
DIMENSJON
10,75 MB
FILNAVN
Døden kunne vente ; Ufrivillig hat.pdf
ISBN
9482353531871

BESKRIVELSE

Døden kunne venteOm Sam Blake skulle dømmes for ran eller hengt for mord, var avhengig av Texas Ranger Walt Slade og hans vitneprov. Han var den eneste som hadde sett den mest fryktede banditten i Texas, Pete Resposo. Var Blake identisk med banditten?Ufrivillig hatEn bestemt hendelse ble skjebnesvanger for unge John Hulen. Den fulgte ham som en mare og holdt på å få de alvorligste konsekvenser, men selv var han ikke klar over det. Det måtte en Texas Ranger til for å få ham til å forstå, og rangeren var ingen annen enn Walt Slade.

Bøker; Alder. Alder; 0-1 år; 2-3 år Kjøp bøker av Jackson Cole.

Dobbel Western 304. Si det med ord er et tilbud fra Mental Helse til alle som ønsker å sende oss en melding og få svar tilbake. Du kan skrive om det som er viktig for deg. Kjøp bøker av Jackson Cole.

RELATERTE BØKER