Agent Elvin Griff; Flukten til verdens ende

Agent Elvin Griff; Flukten til verdens ende - Arne Svingen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Svingen
DIMENSJON
6,99 MB
FILNAVN
Agent Elvin Griff; Flukten til verdens ende.pdf
ISBN
8027965671953

BESKRIVELSE

Ny spenningsserie for barn!Elvin Griff har vært elev på en topphemmelig agentskole hele livet. En dag fikk han nok og rømte. Nå jakter myndighetene på ham. Derfor må Elvin vekk. Langt vekk. På veien møter han mobbere, slemme voksne og Lydia som har sine egne hemmeligheter. Men ingen av dem er klar over Elvin Griffs helt spesielle egenskaper.Flukten til verdens ende er første bok om agent Elvin Griff - en spennende og gjennomillustrert serie om en uvanlig elleveåring som nekter å la seg fange.«Action for barna»Camilla Norli, Ukens boktips i VG«Ei god spenningsbok høyrer med på pakkelista til ferien. Flukten til verdens ende er eit godt alternativ for dei yngre lesarane.»Janne Karin Støylen, Dag og Tid«Flukten til verdens ende held høgt tempo og action-nivå heile vegen. Hovudpersonen er tøff, modig og godhjerta, noko som gjer at du får tru på han og heier på han.»Ragnhild Tonning, Framtida juniorSagt av elever i 3. klasse ved Askimbyen skole:«Det er en av de mest spennende bøkene vi har lest høyt i klassen.»«Den er så spennende at man kan lese den flere ganger.» «Vi gleder oss til de neste bøkene, vi vil ha mer Elvin Griff!»«Både gutter og jenter liker denne boka, den passer for mennesker.» «Vi håper det kommer MANGE bøker i denne serien.» «spenning fra første side»Bibliotekets hjørne, Finnmark Dagblad

Kjøp boken Agent Elvin Griff; Flukten til verdens ende av Arne Svingen (ISBN 9788205520417) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Elvin Griff har vært elev på en topphemmelig agentskole hele livet. En dag fikk han nok og rømte.

RELATERTE BØKER