Ut på tur, aldri sur; En pingles dagbok (del 9)

Ut på tur, aldri sur; En pingles dagbok (del 9) - Jeff Kinney | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeff Kinney
DIMENSJON
10,43 MB
FILNAVN
Ut på tur, aldri sur; En pingles dagbok (del 9).pdf
ISBN
8815530730529

BESKRIVELSE

Endelig i pocketutgave Det er meningen at bilferie skal være gøy. Men når det er familien Heffley det er snakk om, er det som kjent ikke sikkert at alt går som planlagt. Familien legger ut på tur med store forventninger og frisk optimisme. Men snart blir denne god-følelsen truet av illeluktende bensinstasjontoaletter, bulk på bilen, gale måker og en løpsk gris. Greg ser mørkt på dagene som ligger foran dem. Det eneste han er sikker på, er at dette blir en ferie familien sent vil glemme ...

Foto: Jan Henrik Mo / NRK Ut på tur, aldri sur! Nasjonen, og spesielt dens barn, må bli sprekere. Derfor vil Regjeringen at vi skal bruke 2005 til nok en gang å markere Friluftslivets år. Kategori: Ut på tur, aldri sur.

Enten du liker å ta beina fatt, jakte den gode naturopplevelsen fra sykkelsetet eller oppleve skogens konge på nært hold, Hafjell er stedet for deg. Ut på tur - aldri sur Av Bandakjeden AS Turen sammen med bestekompisen Hermann og stomien Illu startet i Trondheim den 26. juni, og i 11 dager skal de tre nå forsere skog og mark sammen på veien mot Dovre. Ut på tur, aldri sur? Soveposen må fylle store krav dersom den skal holde året rundt.

RELATERTE BØKER