Ut på tur, aldri sur; En pingles dagbok (del 9)

Ut på tur, aldri sur; En pingles dagbok (del 9) - Jeff Kinney | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeff Kinney
DIMENSJON
3,60 MB
FILNAVN
Ut på tur, aldri sur; En pingles dagbok (del 9).pdf
ISBN
4882968168696

BESKRIVELSE

Endelig i pocketutgave Det er meningen at bilferie skal være gøy. Men når det er familien Heffley det er snakk om, er det som kjent ikke sikkert at alt går som planlagt. Familien legger ut på tur med store forventninger og frisk optimisme. Men snart blir denne god-følelsen truet av illeluktende bensinstasjontoaletter, bulk på bilen, gale måker og en løpsk gris. Greg ser mørkt på dagene som ligger foran dem. Det eneste han er sikker på, er at dette blir en ferie familien sent vil glemme ...

Men om man har tur blir oppsynsmannen sur. Og ikke ... Ut på Tur aldri Sur! has 1,697 members.

Vi drar også på lengre turer der vi leier inn minibusser og større busser. Ut på tur, aldri sur! Imens vi syklet gjennom frodige landsbyer, fikk vi øye på en skokk med skoleelever med de flotteste skoledrakter. Ut på tur, aldri sur Dette er egentlig et bilde på livet og måten vi velger å leve det på. For det er et valg, det å reise ut i det livet vi har fått tildelt, og gjøre det beste ut av det - uansett hva det måtte bringe, sier Björg Thorhallsdottir. Contextual translation of "ut på tur aldri sur" into English.

RELATERTE BØKER