Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen - Thorbjørn Egner | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thorbjørn Egner
DIMENSJON
10,34 MB
FILNAVN
Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen.pdf
ISBN
5026958622576

BESKRIVELSE

I Hakkebakkeskogen møter du Morten Skogmus, Mikkel, Brumlemann, Bakermester Harepus og flere andre dyr. Thorbjørn Egner skriver selv dette om Hakkebakkeskogen: Hakkebakkeskogen er en diktet liten verden som på mange måter kan minne om vår egen store verden. Og Klatremus og Morten og Bamsefar og Mikkel og alle de andre i skogen er ikke vanlige dyr, men fantasiskikkelser som låner litt i sin væremåte både fra dyr og mennesker. De har dyrenes navn og litt av deres utseende, men har også klær på seg og går på to ben og bor i hus og minner litt om oss mennesker i mye av det de gjør og sier og tenker. - I Hakkebakkeskogen finnes også, likesom hos oss i den store verden, en lengsel etter fred og trygghet og respekt for hverandre. Lille Morten Skogmus sier det slik: «Vi kunne ha det god her i skogen hvis alle var venner og de store lot de små være i fred. Så kunne de store hjelpe de små, og de små hjelpe de store, for det er mye vi små kan, som de store ikke kan.» Det var Mortens ord, og det er jo ganske fornuftig sagt av en liten mus. Boken er også utgitt på samisk.Les mer om Hakkebakkeskogen her.

Ekorn-Jensens butikk Ekorn-Jensens butikk er en opplevelse verd å få med seg enten man er ung, gammel eller fyller femti år omtrent på denne tida… «Dyrene i Hakkebakkeskogen» gjør seg nok aller best som teater, men filmen står på egne bein og er en fin innlemmelse i Egners fantastiske verden for de aller minste. Publisert: 22.12.16 kl ... Dyrene i Hakkebakkeskogen er basert på Thorbjørn Egners klassiker med samme navn..

Thorbjørn Egner skriver selv dette om Hakkebakkeskogen: Hakkebakkeskogen er en diktet liten verden som på mange måter kan minne om vår egen store verden. Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen er ei barnebok av Thorbjørn Egner, først utgitt i 1953, og basert på fortellinger Egner først framførte i NRK Radios Barnetimen for de minste i 1952. Boka er Egners mest kjente, og forener et sjarmerende eventyrunivers med talende norske dyr og komiske scener, med et moralsk budskap om samhold og samarbeid. All the lyrics and translations to the album Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen by Thorbjørn Egner Klatremus Og De Andre Dyrene I Hakkebakkeskogen er en av Norges mest kjente barnefortellinger.

RELATERTE BØKER