Hjem, sier hunden

Hjem, sier hunden - Gro Dahle | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Dahle
DIMENSJON
5,9 MB
FILNAVN
Hjem, sier hunden.pdf
ISBN
2524392603539

BESKRIVELSE

I denne viltre, rike og undersøkende diktsamlingen spenner Gro Dahle opp et stort lerret og viser oss hva som fins innenfor veggene - og hva som kan forsvinne ut.Et hjem der døra er åpen, et hjem der vinduene er mørke, et hjem med dyne, et hjem som lages av to, et hjem der mennesker bråker, et hjem der en kan være alene, et hjem med en trone, et hjem med en hund. I hjemmet samles alle historier.

Ta deg tid til å bli kjent med hunden. SOM HUND, SÅ EIER? Joda, det er noen likhetstrekk. Foto: Shutterstock / zakalinka Vis mer Hunderase Dette avslører hunden din om deg: - Man sier jo gjerne «som hund, så eier» Liten chihuahua eller stor schæfer - hunderasen sier noe om din personlighet. Scott ble så frustrert av å tenke på den stakkar hunden som måtte bo i et bur så lenge, at han bestemte seg for å flytte inn og sove sammen med Queen helt til hun fikk et nytt hjem.

Det som ble bestemt nå er at Wærner og hundene får bli med i med et fly 1. juni fra Fairbanks, men ankomst Sola Lufthavn midt på dagen 2.

RELATERTE BØKER