Håndbok i krisehåndtering

Håndbok i krisehåndtering - Ole André Bråten | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole André Bråten
DIMENSJON
3,82 MB
FILNAVN
Håndbok i krisehåndtering.pdf
ISBN
9401294555187

BESKRIVELSE

Effektiv krisehåndtering er viktig for enhver organisasjon. Hver enkelts vurdering og handling spiller en avgjørende rolle når krisen oppstår og utvikles. Alle nivå i en organisasjon må derfor være forberedt og trent på hvordan kriser skal håndteres. Gjennom mental trening, stressmestring, samhandling og effektiv ledelse kan kritiske hendelser håndteres optimalt. Kunnskap om emnet er helt essensielt.Håndbok i krisehåndtering er aktuell for alle studenter og ansatte i yrker som kan møte kriser. Den er skrevet for medarbeidere, team og ledere som er avhengige av å kunne mestre kriser som kan oppstå i arbeidshverdagen.

Gjennom mental trening, stressmestring, samhandling og effektiv ledelse kan kritiske hendelser håndteres optimalt. Kjøp Håndbok i konflikthåndtering i helse- og sosialsektoren fra Cappelendamm Vold, trusler og trakassering oppleves av mange som arbeider i helse- og sosialsektoren, og er et problem som går ut over helsen, arbeidsmiljøet og sikkerheten til dem som rammes. Håndbok i konflikthåndtering i helse- og sosialsektoren har en tilnærming til konflikthåndtering som balanserer det grunnleggende ... Håndbok i krisehåndtering er aktuell for alle studenter og ansatte i yrker som kan møte kriser.

Boken er på bare 104 sider. Jeg har bruk denne i undervisning i vekterkurs og på kurs for vektere som vil ta fagbrev. Kjøp Håndbok i krisehåndtering fra Bokklubber Effektiv krisehåndtering er viktig for enhver organisasjon.

RELATERTE BØKER