Håndbok i krisehåndtering

Håndbok i krisehåndtering - Ole André Bråten | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole André Bråten
DIMENSJON
4,99 MB
FILNAVN
Håndbok i krisehåndtering.pdf
ISBN
3370679396532

BESKRIVELSE

Effektiv krisehåndtering er viktig for enhver organisasjon. Hver enkelts vurdering og handling spiller en avgjørende rolle når krisen oppstår og utvikles. Alle nivå i en organisasjon må derfor være forberedt og trent på hvordan kriser skal håndteres. Gjennom mental trening, stressmestring, samhandling og effektiv ledelse kan kritiske hendelser håndteres optimalt. Kunnskap om emnet er helt essensielt.Håndbok i krisehåndtering er aktuell for alle studenter og ansatte i yrker som kan møte kriser. Den er skrevet for medarbeidere, team og ledere som er avhengige av å kunne mestre kriser som kan oppstå i arbeidshverdagen.

Gjennom omfattende og tilpasset trening utvikles de medarbeidere og ledere som faktisk skal håndtere krisen. Håndbok N300 Trafikkskilt. 31.10.2018: NA-rundskriv 2018/10 Fartsgrensekriterier 07.09.2018: NA-rundskriv 2018-6 Endring i normalbestemmelser N300 skilt 314 Hoydegrense 20.06.2017: Notat om endring i bruk av underskilt til skilt 109 "Fartshump" ifm.

Hvordan håndteres kriser og hvilke beredskapsrutiner gjelder i din bedrift? Hva gjøres når, og hvem gjør hva? I din håndbok må dette komme tydelig fram.Noen kriser starter med en ulykke, andre med frustrerte kunder eller at en journalist tar kontakt. Håndbok i krisehåndtering er aktuell for alle studenter og ansatte i yrker som kan møte kriser. Den er skrevet for medarbeidere, team og ledere som er avhengige av å kunne mestre kriser som kan oppstå i arbeidshverdagen.

RELATERTE BØKER