Forbrukeratferd

Forbrukeratferd - Asle Fagerstrøm, Ragnhild Eg, Magne Johannessen, Nina Vogt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asle Fagerstrøm, Ragnhild Eg, Magne Johannessen, Nina Vogt
DIMENSJON
3,70 MB
FILNAVN
Forbrukeratferd.pdf
ISBN
1143368077481

BESKRIVELSE

Kunnskap om faget forbrukeratferd er avgjørende for alle bedrifter, offentlige institusjoner og organisasjoner som ønsker å lykkes med markedsføringen sin.Forbrukeratferd er basert på godt etablerte teorier innen økonomi, psykologi, sosiologi og sosialantropologi. Læreboken har en praktisk og moderne vinkling med spesielt fokus på temaer som bærekraft, samfunnsansvar, etikk og teknologisk utvikling. Boken inneholder også en rekke illustrerende eksempler fra markedsføringspraksis.Målgruppen for boken er først og fremst studenter innen økonomi og markedsføring, men den vil også være velegnet for markedsførere i praksis.

Besvarelsen tar for seg samtlige teorier og modeller fra kapitlene, og er beskrevet i […] Forbrukeratferd gir deg en forståelse for hvilke prosesser individet går gjennom ved kjøp av en vare eller tjeneste. Du skal også få forståelse for hvordan individets behov og motiver påvirker forbrukeren før, under og etter kjøpet. Påvirkning av forbrukeratferd skal også bidra til befolkningens bevissthet rundt helse og kosthold.

Psykologi Forelesere om Forbrukeratferd . Her finner du foredragsholdere som kan snakke om forbrukeratferd.

RELATERTE BØKER