Estetiske læreprosesser i skole, kulturskole og barnehage

Estetiske læreprosesser i skole, kulturskole og barnehage - Mia Jensen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mia Jensen
DIMENSJON
6,84 MB
FILNAVN
Estetiske læreprosesser i skole, kulturskole og barnehage.pdf
ISBN
4366600393091

BESKRIVELSE

Hva er det som bidrar til at barn får lyst til å lære? Hva må til for at barnehagen, skolen og kulturskolen blir kreative miljøer? Mia Jensen forteller fra sin egen og andres praksis fra skapende læreprosesser i møte med barnet. Disse møtene er beskrevet med en blanding av kunnskap, varme og respekt for barn i skapende læreprosesser. Forfatteren løfter frem og diskuterer hva som skjer i relasjonen mellom barnet, det barnet skaper og pedagogen. I Estetiske læreprosesser diskuteres pedagogens rolle i barns skapende læring. I tillegg til at den gir leseren mange praktiske beskrivelser av estetiske læreprosesser er det også en vitenskapelig tekst som problematiserer kunnskaps- og læringsbegrepet. Boka retter seg mot studenter i barnehagelærerutdanning og lærerutdanning, samt til pedagoger som arbeider i barnehage, skole og kulturskole. Mia Jensen var tilsatt som lektor ved Universitetet i Nordland i Bodø. Hun har bakgrunn som barnehagelærer og videreutdannet seg til bildepedagog. Hun har tidligere arbeidet med skapende virksomhet i barnehage, skole og kulturskole.

Dette gjorde det enda mer spennende å fortsette prosessen, og å følge med på de - Barn trenger å bruke alle sansene sine for å lære, og da er det veldig viktig også å få med de estetiske fagene. I Kulturparken FUS barnehage legges det vekt på at barnas skapertrang skal få blomstre.

ISBN 9788232102563 Utgitt 2013, Myk perm. Ikke riktig utgave? Gruppens forsknings- og utviklingsprosjekter har stor relevans for de to største profesjonsutdanningene ved fakultetet for humaniora, idretts- og utdanningsvitenskap (HiU), grunnskolelærerutdanningen og barnehagelærerutdanningen, og har som mål å utvikle kunnskap om estetiske læreprosesser i barnehagen, grunnskolen og i høyere utdanning. Pris: 302,-.

RELATERTE BØKER