En god fødsel

En god fødsel - Birgit Semundseth, Tonje Wessel Rummelhoff | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birgit Semundseth, Tonje Wessel Rummelhoff
DIMENSJON
12,83 MB
FILNAVN
En god fødsel.pdf
ISBN
4440334714548

BESKRIVELSE

I denne boken får du all informasjon du trenger for å få en god fødsel!Les om hva som skjer i svangerskapet, fødselens faser, forberedelser og partnerens rolle kombinert med kunnskap om mental trening. Ved å bruke mental trening i svangerskapet forbereder du deg på fødselen og får en bedre fødselsopplevelse. Med boken følger det en QR-kode til en lydfil med avspenning og mental trening. Denne laster du ned og hører på i tiden før fødselen. Boken inneholder også fødselshistorier fra mange kvinner som har brukt verktøyet, her forteller de om sine erfaringer."En god fødsel er en flott bok med et enkelt og folkelig språk. Den inneholder et viktig visualiseringsverktøy for den gravide til å forberede kroppen mentalt på hva som kommer til å skje under en fødsel. En god fødsel er et godt supplement til fødselsforberedelse i samarbeid med jordmor." Marit Heiberg, Leder av Den norske jordmorforeningBla i boka

Protestene er høylytte, og spesielt knyttet til at enkelte nye sykehusbygg planlegges med færre barselsenger og forventet kortere liggetid for kvinnen etter fødsel. For oss i Norske Kvinners Sanitetsforening, Norges største kvinneorganisasjon, med lang tradisjon i det å styrke symbiosen mor ... «En god fødsel er en flott bok med et enkelt og folkelig språk.

Kurset inneholder alt du trenger for å bli gode forberedt, og er inndelt i avsnitt: introduksjon, mental trening, Brev til jordmor, fødsel - latensfasen, åpniningsfasen, trykkefasen ... Den siste tiden har vi opplevd en sterk bekymring for at fødsels- og barselomsorgen nå svekkes. Protestene er høylytte, og spesielt knyttet til at enkelte nye sykehusbygg planlegges med færre barselsenger og forventet kortere liggetid for kvinnen etter fødsel.

RELATERTE BØKER