En god fødsel

En god fødsel - Birgit Semundseth, Tonje Wessel Rummelhoff | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birgit Semundseth, Tonje Wessel Rummelhoff
DIMENSJON
8,51 MB
FILNAVN
En god fødsel.pdf
ISBN
7671101321402

BESKRIVELSE

I denne boken får du all informasjon du trenger for å få en god fødsel!Les om hva som skjer i svangerskapet, fødselens faser, forberedelser og partnerens rolle kombinert med kunnskap om mental trening. Ved å bruke mental trening i svangerskapet forbereder du deg på fødselen og får en bedre fødselsopplevelse. Med boken følger det en QR-kode til en lydfil med avspenning og mental trening. Denne laster du ned og hører på i tiden før fødselen. Boken inneholder også fødselshistorier fra mange kvinner som har brukt verktøyet, her forteller de om sine erfaringer."En god fødsel er en flott bok med et enkelt og folkelig språk. Den inneholder et viktig visualiseringsverktøy for den gravide til å forberede kroppen mentalt på hva som kommer til å skje under en fødsel. En god fødsel er et godt supplement til fødselsforberedelse i samarbeid med jordmor." Marit Heiberg, Leder av Den norske jordmorforeningBla i boka

Det er derfor en fordel å være i god form. Forskning viser at fem prosent bedre kondisjon hos førstegangsfødende reduserer lengden på fødselen med en halv time.

Noen mener du kan unngå rifter ved å massere området rundt skjedeåpningen med olje i ukene ... En fødsel kan være ganske uforutsigbar ... Veldig gode tips du kommer med her, som er vesentlig for en god fødsel, uavhengig av hvordan forløpet blir.

RELATERTE BØKER