Den magiske fingeren

Den magiske fingeren - Roald Dahl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roald Dahl
DIMENSJON
9,94 MB
FILNAVN
Den magiske fingeren.pdf
ISBN
5322764353806

BESKRIVELSE

Ikke legg deg ut med jenta med den magiske fingeren! For jenta i denne fortellingen har en svært uvanlig egenskap: Hun har en magisk finger! Når noen gjør henne rasende, straffer hun dem med et lyn fra den magiske fingeren. Som den gangen med Gregg-familien, naboene som elsker jakt og dreper dyr bare fordi det er morsomt.Roald Dahl er verdens mest geniale barnebokforfatter. Barn over hele verden elsker hans hemningsløse, kloke og sprudlende fortellinger. Bøkene er oversatt til mer enn 50 språk og har solgt i over 100 millioner eksemplarer.

Pris kr 113 (spar kr 16). Se flere bøker fra Roald Dahl. Den magiske fingeren (LYDBOK) Roald Dahl.

Orig.tittel: The magic finger Alder: Barn 6-9 Format: 14 x 14 cm ... Den vesle jenta i denne historien er 8 år og svært uvanlig. Når noe gjør henne sint - og hun bare ikke klarer å stanse - straffer hun dem med et lyn fra den magiske, gnistrende fingeren sin.

RELATERTE BØKER