Den farlige reisen

Den farlige reisen - Tove Jansson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Jansson
DIMENSJON
3,40 MB
FILNAVN
Den farlige reisen.pdf
ISBN
7319360949070

BESKRIVELSE

I Den farlige reisen møter vi Pernille som kjeder seg, men plutselig finner hun et par briller. Når hun tar dem på seg, så forandrer alt seg. Skogen blir vill som en jungel, katten hennes blir en tiger og Pernille blir en liten heks. Pernille begir seg ut på en reise som ender i Mummidalen. På sin vei møter hun Sniff, Hemulen, Mummitrollet og andre kjente figurer fra Mummidalen. Denne eventyrlige og klassiske bildeboka fra Tove Jansson er gjendiktet på rim av André Bjerke.

Klikk her for bli den første til å gi din mening Vår pris 149,-. I Den farlige reisen møter vi Pernille som kjeder seg, men plutselig finner hun et par briller.

Pernille begir seg ut på en reise som ender i Mummidalen. Kjøp Den farlige reisen fra Bokklubber I Den farlige reisen møter vi Pernille som kjeder seg, men plutselig finner hun et par briller. Når hun tar dem på seg, så forandrer alt seg.

RELATERTE BØKER