Business model generation

Business model generation - Alexander Osterwalder, Yves Pigneur | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexander Osterwalder, Yves Pigneur
DIMENSJON
11,76 MB
FILNAVN
Business model generation.pdf
ISBN
2311143364450

BESKRIVELSE

Boken og metodikken er blitt en internasjonal "snakkis" og er allerede svært populær i miljøer som jobber med innovasjon og entreprenørskap. Boken gir solide, enkle og velprøvde verktøy for å forstå, utforme, bearbeide og implementere forretningsmodeller. Banebrytende nye forretningsmodeller kjennetegner vår generasjon. Men selv om de endrer konkurranselandskapet på tvers av bransjer, har de fleste ikke så god greie på dem. Business Model Generation er en praktisk, inspirerende håndbok for alle som skal forbedre en forretningsmodell - eller skape en helt ny. Den gir deg praktiske og effektive innovasjonsteknikker som brukes av ledende selskaper over hele verden i dag. Du lærer å forstå, forme og implementere en ny forretningsmodell - eller å analysere eller revidere en gammel.

A handbook for visionaries, game changers, and challengers. It's a book for the... I invented the Business Model Canvas , co-founded strategyzer.com and lead authored Business Model Generation which sold a million copies in 30 languages.

10 571 liker dette · 15 snakker om dette. A handbook for visionaries, game changers, and challengers.

RELATERTE BØKER