Å lede læring

Å lede læring - Øystein Rennemo | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Rennemo
DIMENSJON
3,1 MB
FILNAVN
Å lede læring.pdf
ISBN
9925455486285

BESKRIVELSE

Denne boka handler om ledelse og organisasjonsutvikling: Hvordan kan organisasjoner utvikles kontinuerlig? Hvordan kan læring og nyskaping bli en integrert del av organisasjonsutviklingen? Og hvordan bør disse lærings- og utviklingsprosessene ledes? Forfatteren tar utgangspunkt i grunnleggende verdier fra skandinavisk arbeidsliv, der blant annet medvirkning står sentralt. Dette preger bokas innfallsvinkler til både ledelse og læring. Å lede læring er rikt illustrert med praktiske eksempler og caser. Boka er skrevet for både studenter og ledere, konsulenter eller ansatte som leter etter en metodikk for hvordan utviklingsarbeid kan gjennomføres og ledes.

COACH TRENER HVA ER DU? MENTOR Treneren kan mer om tema enn deg og lærer deg å bli bedre gjennom øvelse, undervisning Samme erfaringsbakgrunn, reflektere sammen, typisk kollegaveiledning Trenger ikke fagkunnskap, men stiller spørsmål for at du skal trekke egne konklusjoner Å lede læring er rikt illustrert med praktiske eksempler og caser. Boka er skrevet for både studenter og ledere, konsulenter eller ansatte som leter etter en metodikk for hvordan utviklingsarbeid kan gjennomføres og ledes.

I studiet læring i arbeidsliv og samfunn bruker vi kunnskap fra sosiologi, psykologi og pedagogikk til å forstå læring i arbeidsliv og samfunn. Underveis i studiet vil du lære om tema som: Hvordan deles kunnskap mellom kolleger? Hvordan leder du endringsprosesser? Hva skal egentlig til for å lede god læring i barnehagen? Hvordan blir barnehagenes økte ansvar for læring fulgt opp og ivaretatt i ulike former for styring og ledelse i barnehagesektoren? Dette er blant temaene i boka «Barnehagen som læringsarena - mellom styring og ledelse». Å lede fram læring og kompetanseutvikling blant ansatte spredt for alle vinder.

RELATERTE BØKER