Å forske på samfunnet

Å forske på samfunnet - Knut Halvorsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Halvorsen
DIMENSJON
7,55 MB
FILNAVN
Å forske på samfunnet.pdf
ISBN
4693095154800

BESKRIVELSE

Dette er en bok for studenter som trenger en elementær innføring i samfunnsvitenskapelig metode.Forfatteren skriver om de viktigste fasene i kvalitative og kvantitative forskningsprosesser, fra valg og utforming av problemstilling og forskningsopplegg, til analyse, tolkning og oppgaveskriving. Han legger stor vekt på hvordan man bruker sekundærdata, søker litteratur og vurderer relevant litteratur i prosjektoppgaven.Hvert kapittel har forskjellige praktiske eksempler lykkeforskning som gjennomgående eksempel oversikt over hva du har lært i kapittelet spørsmål til diskusjon Det gjenomgående lykkeeksempelet belyser hvilke dilemmaer og valgsituasjoner en står overfor i alle fasene av et prosjektarbeid. Bakerst i boka finner du ordforklaringer og stikkordregister.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Å forske på samfunnet Å forske på samfunnet en innføring i samfunnsvitenskapelig metode. Halvorsen, Knut.

Det behøver heller ikke å være vanskelig å tilrettelegge en forskningsdesign slik at personer med utviklingshemming kan delta. Vi håper å kunne si mer med sikkerhet hvordan denne loven har vært med å forme samfunnet over lang tid og med linjer helt frem til i dag, sier han. Loven beskyttet svake grupper En side ved den norske landsloven som var unikt for sin tid, er hvordan den tok vare på svake grupper.

RELATERTE BØKER