Å forske på samfunnet

Å forske på samfunnet - Knut Halvorsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Halvorsen
DIMENSJON
7,72 MB
FILNAVN
Å forske på samfunnet.pdf
ISBN
4812503332728

BESKRIVELSE

Dette er en bok for studenter som trenger en elementær innføring i samfunnsvitenskapelig metode.Forfatteren skriver om de viktigste fasene i kvalitative og kvantitative forskningsprosesser, fra valg og utforming av problemstilling og forskningsopplegg, til analyse, tolkning og oppgaveskriving. Han legger stor vekt på hvordan man bruker sekundærdata, søker litteratur og vurderer relevant litteratur i prosjektoppgaven.Hvert kapittel har forskjellige praktiske eksempler lykkeforskning som gjennomgående eksempel oversikt over hva du har lært i kapittelet spørsmål til diskusjon Det gjenomgående lykkeeksempelet belyser hvilke dilemmaer og valgsituasjoner en står overfor i alle fasene av et prosjektarbeid. Bakerst i boka finner du ordforklaringer og stikkordregister.

Les mer her Tilbakemeldinger og forslag til forbedringer kan sendes til [email protected] Forskning er en prosess som gjennom systematisk arbeid kan frembringe nye kunnskaper og økt viten. Forskning foregår hovedsakelig ved universiteter og høyskoler, frittstående forskningsinstitutter og i næringslivets laboratorier som del av en industribedrift.

De er også mindre aggressive, så det er lavere risiko for at de biter forskerne. Å forske på samfunnet: en innføring i samfunnsvitenskapelig metode Av Knut Halvorsen Forlag Cappelen akademisk ISBN 9788202281946 Utgitt 2008, Myk perm. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Kjøp Å forske på samfunnet fra Tanum Dette er en bok for studenter som trenger en elementær innføring i samfunnsvitenskapelig metode.

RELATERTE BØKER