Veien til førerkortet; traktor; spørsmålsbok klasse T

Veien til førerkortet; traktor; spørsmålsbok klasse T - Bernt Oldernes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bernt Oldernes
DIMENSJON
11,6 MB
FILNAVN
Veien til førerkortet; traktor; spørsmålsbok klasse T.pdf
ISBN
2117847624000

BESKRIVELSE

Dette er Spørsmålsboka for TRAKTOR, klasse T i serien Veien til førerkortet. Her kan en teste seg selv før teoriprøven på traktor. 150 varierte spørsmål gir deg trening i å tenke igjennom ulike trafikksituasjoner du vil støte på under opplæringen os som ferdigutdannet sjåfør. Spørsmålene er tatt fra hele læreplanen, derfor må du i tillegg til læreboka, også benytte den kunnskapen du lærer i den teoretiske og praktiske undervisningen.

Søknad om førerkort gjøres via nettsiden www.vegvesen.no. Veien til førerkortet. Denne klassen gjelder føring av traktor og motorredskap (begge med konstruktiv hastighet ikke over 40 km/t) med eller uten tilhenger.

Læreboka dekker læreplanen og illustrerer ulike trafikksituasjoner på en enkel og tydelig måte. Her lærer eleven om blant annet: * bruk av kjøretøyet * traktorens ko... Kurset er obligatorisk og varer 17 timer.

RELATERTE BØKER