Sommerlandet

Sommerlandet - Eyvind Skeie | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eyvind Skeie
DIMENSJON
8,55 MB
FILNAVN
Sommerlandet.pdf
ISBN
4340352119039

BESKRIVELSE

Denne vakre fortellingen om Sommerlandet er en gave til alle som opplever sorgen over å miste et barn. Bakgrunnen for boken var at Ingvild, en liten jente, hadde omkommet i en ulykke. Slik fortellingen ga familien den gang trøst og hjelp til å gråte, slik har den formidlet trøst og håp til mange barn og familier i mange land. For meg er det slik at denne fortellingen er en slags gave. Den kom til meg da jeg behøvde den. Det kjennes godt å kunne gi den videre til alle som vil ta imot." Eyvind Skeie

Gift 1969 med Gerd Rasmussen (31.8.1946-), dotter til lagerekspeditør Harald Rasmussen (1916-95) og Magnhild Aase (1909-). Svoger til Kjell Magne Bondevik (1947-).Eyvind Skeie har skrive eit mangfald av tekstar i ulike sjangrar.

Velkomen til den nye nettsida vår! 5.7.2019. På denne sida kan du bla igjennom dei forskjellige menyane våre for å finna meir informasjon om kva me i Austevoll kyrkjelyd driv med. • Det jobber 450 mennesker i sommerlandet i sesongen.

RELATERTE BØKER