Påvirkning

Påvirkning - Robert B. Cialdini | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert B. Cialdini
DIMENSJON
7,10 MB
FILNAVN
Påvirkning.pdf
ISBN
8532454252548

BESKRIVELSE

Mer enn en million bøker solgt! Hvordan påvirker denne informasjonen følelsene dine for denne boken? Hvis du nå et øyeblikk tenker at en renommert og populær bok som denne kanskje er noe for deg, har du kanskje blitt overbevist ved et kraftfullt påvirkningsprinsipp - i dette tilfellet prinsippet om "sosialt bevis": å avgjøre hva som er riktig, ved å finne ut hva andre mennesker synes er riktig. I denne reviderte, oppdaterte og utvidede utgaven av Influence - Science and Practice får du ikke bare vite hva som fikk deg til å si ja, du lærer også noen nyttige forsvarsteknikker mot fremtidige tilbud. Cialdini henter eksempler fra alt fra moderne salgssituasjoner til krig og politikk, fra religiøse sekter til barneoppdragelse. Her kombineres enkle lærdommer og råd med grundig vitenskapelighet på en unik måte. Boken regnes som "state of the art" når det gjelder å forklare de sosialpsykologiske mekanismene knyttet til påvirkning og overtalelse.

Kjennetegn på måloppnåelse Kjernestoff. Undervisningsopplegg for lærer Kjernestoff.

I denne verktøykassen vil du finne all informasjon du trenger for å drive med politisk påvirkningsarbeid. Dette er hverken farlig, skummelt eller vanskelig. Amfetamin virker stimulerende, som betyr at det stimulerer kroppens sentralnervesystem og gir en oppkvikkende rusvirkning.

RELATERTE BØKER