Paradisplaneten

Paradisplaneten - Jørgen Brekke | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Brekke
DIMENSJON
4,36 MB
FILNAVN
Paradisplaneten.pdf
ISBN
3553572562472

BESKRIVELSE

Under russefeiringen i Trondheim blir en brannmann heist opp for å sette russelua på hodet til Olav Tryggvason-statuen. Ved Tryggvasons føtter, øverst på den 14 og en halv meter høye søylen, finner de et menneskehode. Hodet tilhører en mann fra Strindheim som er blitt halshugget. I London blir sekretæren i The Royal Society drept på samme måte. Ved liket ligger en beskjed: Du skal miste hjelmen. Hva er sammenhengen mellom disse hendelsene og et brorskap inspirert av den engelske filosofen, vitenskapsmannen og forfatteren Francis Bacon som døde i 1626? ODD SINGSAKER er tilbake - denne gråhårede, men iherdige trønderske etterforskeren. Han er sykemeldt og forberedt på rolige dager hjemme med sin unge, vakre kone Felicia Stone. Men en gave fra bibliotekaren Siri Holm har allerede viklet dem inn i saken. Singsaker har ikke noe valg, og vi blir med på en reise gjennom århundrer og mellom kontinenter, der en bok er avgjørende for historiske begivenheter og gang på gang utløser drap.

159,-Veil. pris: 169,-Spar: 10,-Formel på evig liv, en oppskrift på drap.

Ved Tryggvasons føtter ligger et avhugget menneskehode. Jørgen Brekke: Paradisplaneten Dette er den fjerde boka i serien om Odd Singsaker. Det er tidligere kommet tre bøker om den litt aldrende og ikke helt friske, men høyst oppegående, førstebetjenten fra Trondheim. Paradisplaneten.

RELATERTE BØKER