Matematikk for økonomi og samfunnsfag; løsningsforslag

Matematikk for økonomi og samfunnsfag; løsningsforslag - Harald Bjørnestad, Ulf Henning Olsson, Svein Søyland, Frank Tolcsiner | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Bjørnestad, Ulf Henning Olsson, Svein Søyland, Frank Tolcsiner
DIMENSJON
3,87 MB
FILNAVN
Matematikk for økonomi og samfunnsfag; løsningsforslag.pdf
ISBN
5659407314473

BESKRIVELSE

Denne løsningsboken til Matematikk for økonomi og samfunnsfag gir detaljerte løsninger på mer enn halvparten av oppgavene i læreboken, både oppgavene i teksten og de oppsummerende oppgavene i slutten av hvert kapittel. De øvrige oppgavene er det gitt fasitsvar på. Flere oppgaver er hentet fra eksamensoppgaver som er gitt ved høgskolene.Forfatterne har brukt IT-verktøy der det har vært naturlig, spesielt regnearket Excel.

Her finner du løsningsforslag til oppgaver hentet fra læreboka til Bjørnestad m.fl.: - Matematikk for økonomi og samfunnsfag, Cappelen Damm Akademisk 2018, 9. utgave. Matematikk for økonomi og samfunnsfag.

Løsningsforslag fra Tanum Denne løsningsboken til Matematikk for økonomi og samfunnsfag (ISBN 978-82-7634-868-2) gir detaljerte løsninger på mer enn halvparten av oppgavene i læreboken, både oppgavene i teksten og de oppsummerende oppgavene i slutten av hvert kapittel. Høyskoleforlaget, Kristiansand S. 7.

RELATERTE BØKER