Matematikk for økonomi og samfunnsfag; løsningsforslag

Matematikk for økonomi og samfunnsfag; løsningsforslag - Harald Bjørnestad, Ulf Henning Olsson, Svein Søyland, Frank Tolcsiner | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Bjørnestad, Ulf Henning Olsson, Svein Søyland, Frank Tolcsiner
DIMENSJON
10,99 MB
FILNAVN
Matematikk for økonomi og samfunnsfag; løsningsforslag.pdf
ISBN
2756763951114

BESKRIVELSE

Denne løsningsboken til Matematikk for økonomi og samfunnsfag gir detaljerte løsninger på mer enn halvparten av oppgavene i læreboken, både oppgavene i teksten og de oppsummerende oppgavene i slutten av hvert kapittel. De øvrige oppgavene er det gitt fasitsvar på. Flere oppgaver er hentet fra eksamensoppgaver som er gitt ved høgskolene.Forfatterne har brukt IT-verktøy der det har vært naturlig, spesielt regnearket Excel.

(ingen markeringer) Forfatter: Harald Bjørnestad , Ulf Henning Olsson , Svein Søyland og Frank Tolcsiner Innbinding: Heftet Utgivelsesår: 2007 Antall sider: 260 Forlag: Høyskoleforl. Språk: Bokmål ISBN/EAN: 9788276347579 Kategori: Økonomi og ledelse Matematikk for økonomi og samfunnsfag 7.utgave. SØK2011 Offentlig økonomi og økonomisk politikk H19 V19 H18.

Dette gjelder også for S2, der du fortsetter med algebra, funksjoner og sannsynlighet og kobler sannsynlighet opp mot statistikk. Du trenger 1P eller 1T for å begynne med S1. Matematikk for økonomi og samfunnsfag er skrevet for metodekurset i det treårige bachelorstudiet i økonomi og administrasjon og ligger tett opp til rammeplanen for studiet, men læreboken kan ... Matematikk for økonomi og samfunnsfag: løsningsforslag til 8.

RELATERTE BØKER