Matematikk for økonomi og samfunnsfag; løsningsforslag

Matematikk for økonomi og samfunnsfag; løsningsforslag - Harald Bjørnestad, Ulf Henning Olsson, Svein Søyland, Frank Tolcsiner | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Bjørnestad, Ulf Henning Olsson, Svein Søyland, Frank Tolcsiner
DIMENSJON
3,90 MB
FILNAVN
Matematikk for økonomi og samfunnsfag; løsningsforslag.pdf
ISBN
6465389482773

BESKRIVELSE

Denne løsningsboken til Matematikk for økonomi og samfunnsfag gir detaljerte løsninger på mer enn halvparten av oppgavene i læreboken, både oppgavene i teksten og de oppsummerende oppgavene i slutten av hvert kapittel. De øvrige oppgavene er det gitt fasitsvar på. Flere oppgaver er hentet fra eksamensoppgaver som er gitt ved høgskolene.Forfatterne har brukt IT-verktøy der det har vært naturlig, spesielt regnearket Excel.

ISBN-13 9788276348682 ISBN-10 Matematikk for økonomi og samfunnsfag er skrevet for metodekurset i det treårige bachelorstudiet i økonomi og administrasjon. Innholdet er lagt tett opp til Rammeplan for treårig bachelorstudium i økonomi og administrasjon, men læreboken kan også benyttes på høgskoler og universiteter som innleder studiet med et kurs i matematikk/statistikk/metode tilsvarende fem til ti studiepoeng. Denne løsningsboken til Matematikk for økonomi og samfunnsfag gir detaljerte løsninger på mer enn halvparten av oppgavene i læreboken, både oppgavene i teksten og de oppsummerende oppgavene i slutten av hvert kapittel.

SØK2012 Adferdsøkonomi H18 V19. SØK2103 Økonomiske perspektiver på politiske beslutninger V18 H17 V17 H16 V16 H15 V15 H14 V14 H13 V13 H12 V12 H11 V11.

RELATERTE BØKER