Mallorca

Mallorca - Pål H. Gjerden, Emma A. Arthur | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål H. Gjerden, Emma A. Arthur
DIMENSJON
8,77 MB
FILNAVN
Mallorca.pdf
ISBN
1565413304836

BESKRIVELSE

Mallorca er en fantastisk øy for vandrere. Et variert terreng kan by på alt fra lette rusleturer langs uberørte kyststrekninger til tøffe turer i et vilt høyfjellsterreng som er en utfordring selv for den mest erfarne vandrer. Detaljerte kart for hver tur og nøyaktige turbeskrivelser gjør det enkelt å finne fram på turene. Eksakt informasjon om adkomst med bil og kollektivtransport gjør det lett å komme til startpunktet. Et eget avsnitt omhandler langdistanseruten GR-221 som går fra vest til øst på øya. Boken er fullstendig revidert og sterkt utvidet i forhold til første utgave. Mange nye turer er lagt til, og mange eksisterende ruter utvidet eller endret. Turer som er de samme som i forrige utgave er også fullstendig revidert. Det samme gjelder alle kart.

Visit top-rated & must-see attractions. Mallorca passer både for en langweekend og når du vil være noen ekstra dager. Om vinteren har vi ingen nordiske guider på øya, men du kan alltid kontakte vårt onlinesenter via TUI-appen, telefon, e-post eller SMS.

Byen ble grunnlagt med navnet Palma av romerne. Etter den mauriske erobringen skiftet navnet til Madina ... Følg oss på Facebook, Sjømannskirken på Mallorca og her på Mallorcas nettside.

RELATERTE BØKER