Forvaltningsrett i et nøtteskall

Forvaltningsrett i et nøtteskall - Sunniva Cristina Bragdø-Ellenes, Terje Abusland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sunniva Cristina Bragdø-Ellenes, Terje Abusland
DIMENSJON
4,78 MB
FILNAVN
Forvaltningsrett i et nøtteskall.pdf
ISBN
3109593261891

BESKRIVELSE

En innføring i hovedtrekkene i den alminnelige forvaltningsretten. Sentrale temaer som behandles er forvaltningsrettslige grunnprinsipper som legalitetsprinsippet og forvaltningsskjønnet, forvaltningens oppgaver og oppbygging, saksbehandlingsregler, rettsregler om forvaltningens behandling av informasjon og regler om virkninger av feil som forvaltningen gjør. Boken retter seg mot studenter og andre som ønsker en oppdatert oversikt over forvaltningsretten.

Tilbake til søkeresultater. Forvaltningsrett i et nøtteskall Sunniva Cristina Bragdø-Ellenes, Terje Abusland (Heftet) Tips en venn 359 kr Antall .

1. Innledning Formålet med reglene om inhabilitet (ugildhet) er å forhindre at saker i forvaltningen blir behandlet og avgjort av saksbehandlere som har egeninteresser i saken.

RELATERTE BØKER