Forvaltningsrett i et nøtteskall

Forvaltningsrett i et nøtteskall - Sunniva Cristina Bragdø-Ellenes, Terje Abusland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sunniva Cristina Bragdø-Ellenes, Terje Abusland
DIMENSJON
7,57 MB
FILNAVN
Forvaltningsrett i et nøtteskall.pdf
ISBN
1302522996604

BESKRIVELSE

En innføring i hovedtrekkene i den alminnelige forvaltningsretten. Sentrale temaer som behandles er forvaltningsrettslige grunnprinsipper som legalitetsprinsippet og forvaltningsskjønnet, forvaltningens oppgaver og oppbygging, saksbehandlingsregler, rettsregler om forvaltningens behandling av informasjon og regler om virkninger av feil som forvaltningen gjør. Boken retter seg mot studenter og andre som ønsker en oppdatert oversikt over forvaltningsretten.

Disse egeninteressene kan skyldes at man selv har fordeler eller ulemper av sakens utfall. Sunniva Cristina Bragdø-Ellenes og Terje Abusland: Forvaltningsrett i et nøtteskall Anbefalte forkunnskaper: Det anbefales at JUS100 tas før eller parallelt med JUS201. Boken gir en innføring i de grunnleggende rettsreglene for det norske statsstyret, som tar utgangspunkt i Grunnloven. I statsretten behandles hvilke prinsipper vårt statsstyre skal bygge på og rettsreglene om Stortinget, Kongen, regjeringen og domstolene - og forholdet mellom disse statsmaktene.

229,-En innføring i hovedtrekkene i den alminnelige forvaltningsretten. Sentrale temaer som behandles er forvaltningsrettslige grunnprinsipper som legalitetsprinsippet og forvaltningsskjønnet, forvaltningens oppgaver og oppbygging, saksbehandlingsregler, rettsregler om forvaltningens behandling av ... Om Forvaltningsrett i et nøtteskall En innføring i hovedtrekkene i den alminnelige forvaltningsretten.

RELATERTE BØKER