Forvaltningsrett i et nøtteskall

Forvaltningsrett i et nøtteskall - Sunniva Cristina Bragdø-Ellenes, Terje Abusland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sunniva Cristina Bragdø-Ellenes, Terje Abusland
DIMENSJON
10,38 MB
FILNAVN
Forvaltningsrett i et nøtteskall.pdf
ISBN
5262009163766

BESKRIVELSE

En innføring i hovedtrekkene i den alminnelige forvaltningsretten. Sentrale temaer som behandles er forvaltningsrettslige grunnprinsipper som legalitetsprinsippet og forvaltningsskjønnet, forvaltningens oppgaver og oppbygging, saksbehandlingsregler, rettsregler om forvaltningens behandling av informasjon og regler om virkninger av feil som forvaltningen gjør. Boken retter seg mot studenter og andre som ønsker en oppdatert oversikt over forvaltningsretten.

Innbinding: Heftet ; Antall sider: 232 ; Forfatter: Sunniva Cristina ... Forvaltningsrett i et nøtteskall ISBN 9788205470712, 2017, Sunniva Christina Bragdø-Ellenes Fra 229,- Kjøp Selg Forvaltningsrett i et nøtteskall. Tilbake til søkeresultater.

Sentrale temaer som behandles er forvaltningsrettslige grunnprinsipper som legalitetsprinsippet og forvaltningsskjønnet, forvaltningens oppgaver og oppbygging, saksbehandlingsregler, rettsregler om forvaltningens behandling av informasjon og regler om virkninger av feil ... Forvaltningsrett i et nøtteskall har 6 aktive annonser. Vi bruker teknologi på nettsiden vår som nettleseren din ikke støtter.

RELATERTE BØKER