De utrolige årene; en veiledning i problemløsning for foreldre med barn i alderen 2-8 år

De utrolige årene; en veiledning i problemløsning for foreldre med barn i alderen 2-8 år - Carolyn Webster-Stratton | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carolyn Webster-Stratton
DIMENSJON
5,98 MB
FILNAVN
De utrolige årene; en veiledning i problemløsning for foreldre med barn i alderen 2-8 år.pdf
ISBN
7246216801025

BESKRIVELSE

Boken er en praktisk veiledning i hvordan du kan takle hverdagslige problemsituasjoner og bekymringer i forhold til barn. Hvordan kommunisere godt? Hvordan bruke ros og belønning? Hva kjennetegner god lek? Hvordan håndtere egen irritasjon? Hvordan møte vanlige problemer som leggerutiner, overdreven TV-titting, stjeling, sengveting, ulydighet og lyving. I boken finner du konkrete forslag til hvordan du trinn for trinn kan møte slike og lignende situasjoner. Ved å lære tilnærminger for å takle disse problemene, kan foreldre begrense barnas atferdsvansker før de kommer ut av kontroll. Boken hendvender seg til foreldre, helse- og sosialarbeidere, pedagoger og andre som forholder seg til barn og deres problemer. Har bibliografi.

Kjøp boken De utrolige årene; en veiledning i problemløsning for foreldre med barn i alderen 2-8 år av Carolyn Webster-Stratton (ISBN 9788205370609) hos Adlibris.com. Fri frakt.

Denne boken er skrevet av forfatteren Carolyn Webster-Stratton Carolyn Webster-Stratton 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. De utrolige årene.

RELATERTE BØKER