De utrolige årene; en veiledning i problemløsning for foreldre med barn i alderen 2-8 år

De utrolige årene; en veiledning i problemløsning for foreldre med barn i alderen 2-8 år - Carolyn Webster-Stratton | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carolyn Webster-Stratton
DIMENSJON
7,41 MB
FILNAVN
De utrolige årene; en veiledning i problemløsning for foreldre med barn i alderen 2-8 år.pdf
ISBN
6982547965661

BESKRIVELSE

Boken er en praktisk veiledning i hvordan du kan takle hverdagslige problemsituasjoner og bekymringer i forhold til barn. Hvordan kommunisere godt? Hvordan bruke ros og belønning? Hva kjennetegner god lek? Hvordan håndtere egen irritasjon? Hvordan møte vanlige problemer som leggerutiner, overdreven TV-titting, stjeling, sengveting, ulydighet og lyving. I boken finner du konkrete forslag til hvordan du trinn for trinn kan møte slike og lignende situasjoner. Ved å lære tilnærminger for å takle disse problemene, kan foreldre begrense barnas atferdsvansker før de kommer ut av kontroll. Boken hendvender seg til foreldre, helse- og sosialarbeidere, pedagoger og andre som forholder seg til barn og deres problemer. Har bibliografi.

May Helene Solberg ... Boken er en praktisk veiledning i hvordan du kan takle hverdagslige problemsituasjoner og bekymringer i forhold til barn. De utrolige årene De utrolige årene en veiledning i problemløsning for foreldre med barn i alderen 2-8 år.

Kjøp boken De utrolige årene; en veiledning i problemløsning for foreldre med barn i alderen 2-8 år av Carolyn Webster-Stratton (ISBN 9788205370609) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER