Votter

Votter - Nina Granlund Sæther | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nina Granlund Sæther
DIMENSJON
12,68 MB
FILNAVN
Votter.pdf
ISBN
4349674938455

BESKRIVELSE

Strikk deg gjennom alle Norges 19 fylker med denne fantastiske votteboken fra Nina Granlund Sæther. Her finner du oppskrifter på 43 votter som forfatteren har rekonstruert fra historiske kilder eller designet selv med inspirasjon fra norsk strikkehistorie. De kjente og kjære selbuvottene er selvsagt med, men forfatteren har også løftet frem tradisjoner fra andre steder i landet med noen av de mange tekstilskattene som ikke er like godt kjent. Vottene er vakkert fotografert av Guri Pfeifer, og de fleste har diagrammer som gjør det enkelt å følge mønsteret. Her er det oppskrifter til både dame, herre og barn, og spennende fortellinger fra den rundt 400 år gamle strikkehistorien i Norge. Det er formidabelt forskningsarbeid som står bak denne boken, og resultet er en skattekiste av en bok som enhver strikker burde unne seg å ha i bokhylla. Bla i boka

Vi har et stort utvalg varme votter til gode priser. Vi har 100% fornøydgaranti .

Detaljer er brodert på etter at votten er ferdig strikket. kr 35,- Tema 42 - Nr 5 Votter til herre strikket i Alpakka Ull Votter - design som varmer .

RELATERTE BØKER