Votter

Votter - Nina Granlund Sæther | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nina Granlund Sæther
DIMENSJON
12,51 MB
FILNAVN
Votter.pdf
ISBN
7437543525856

BESKRIVELSE

Strikk deg gjennom alle Norges 19 fylker med denne fantastiske votteboken fra Nina Granlund Sæther. Her finner du oppskrifter på 43 votter som forfatteren har rekonstruert fra historiske kilder eller designet selv med inspirasjon fra norsk strikkehistorie. De kjente og kjære selbuvottene er selvsagt med, men forfatteren har også løftet frem tradisjoner fra andre steder i landet med noen av de mange tekstilskattene som ikke er like godt kjent. Vottene er vakkert fotografert av Guri Pfeifer, og de fleste har diagrammer som gjør det enkelt å følge mønsteret. Her er det oppskrifter til både dame, herre og barn, og spennende fortellinger fra den rundt 400 år gamle strikkehistorien i Norge. Det er formidabelt forskningsarbeid som står bak denne boken, og resultet er en skattekiste av en bok som enhver strikker burde unne seg å ha i bokhylla. Bla i boka

På nett & i butikk hos KappAhl DG275-17 Votter. LAST NED OPPSKRIFT.

Riktig justering rundt håndleddene minsker så klart også risikoen for mange barns store skrekk, nemlig snø inni klærne. Latviske votter. Drømmer du om å strikke nydelige votter etter latvisk tradisjon? Slutt å drømme, og begynn å strikke! "Knit like a Latvian" er en serie pakker til votter, sokker og pulsvanter med tradisjonelle latviske mønstre.

RELATERTE BØKER