Vi var enige om noe

Vi var enige om noe - Unnveig Aas | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unnveig Aas
DIMENSJON
3,62 MB
FILNAVN
Vi var enige om noe.pdf
ISBN
5332220240052

BESKRIVELSE

Vi var enige om noe handler om et dødt og et døende forbilde, samt en gutt som ikke vil elske jenta tilbake. Nærmere bestemt: Amalie Skram, pappa og «deg». Bokas jeg reiser fra Bergen til Oslo, fra det som kunne bli til det som faktisk er. Og det som er, er fravær, er gamle dager oppå nye dager, det gamle på nytt og det nye på gammelt. For fortida har alltid noe den skulle sagt om framtida. Og kjærligheten forandrer seg veldig langsomt, akkurat som litteraturen.Vi var enige om noe er en samling om å finne mer enn hundre år gamle svar på det alltid tilstedeværende spørsmål: Hvem kan vel elske meg?

Tusen takk! Vi var enige om noe Unnveig Aas. Unnveig Aas' første diktsamling i helt egen regi handler om en død og et døende forbilde, samt en gutt som ikke vil elske jenta tilbake.

september 2013 kl. 12.46. Er det noe vi alle er enige om? Samfunn, etikk og politikk.

RELATERTE BØKER