Sjal, skjerf og halser

Sjal, skjerf og halser - Marion Louise Rindsem | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marion Louise Rindsem
DIMENSJON
6,95 MB
FILNAVN
Sjal, skjerf og halser.pdf
ISBN
9004342714005

BESKRIVELSE

I boken Sjal, skjerf og halser får du oppskrifter på 40 ulike småplagg - for eksempel sukkersøte halser for barn og vakre sjal og skjerf eller røffe og tøffe skjerf til mannen. Mange av prosjektene er små så du lett kan ha med deg strikketøyet i veska, du blir fort ferdig med dem og de er perfekte å gi bort i gave. Andre er perfekte å strikke foran TVen og atter andre krever litt mer konsentrasjon. Strikk skjerf, sjal og halser - til hele familien Alle vanskelighetsgrader, for nybegynner og viderekomne Morsomme prosjekter du raskt blir ferdig med

Hent opp gratis oppskrifter til sjal og skjerf fra Järbo Garn! Her finner du gratis strikke- og hekleoppskrifter til ulike typer av sjal og skjerf - alt fra vakre, hullmønstrede trekantsjal og skjerf til varmende halser i tykke, deilige garnkvaliteter. 17. sep.

Her finner du 45 ulike design på skjerf, sjal, halser og hetter i en stor variasjon av teknikker: Alt fra enkel rillestrikk til fletter, relieff- og hullmønster. Luer, halser, skjerf og hansker i myk, kløfri merinoull. Merinoullen er temperaturregulerende og holder deg varm.

RELATERTE BØKER