Sjal, skjerf og halser

Sjal, skjerf og halser - Marion Louise Rindsem | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marion Louise Rindsem
DIMENSJON
12,39 MB
FILNAVN
Sjal, skjerf og halser.pdf
ISBN
6846038123112

BESKRIVELSE

I boken Sjal, skjerf og halser får du oppskrifter på 40 ulike småplagg - for eksempel sukkersøte halser for barn og vakre sjal og skjerf eller røffe og tøffe skjerf til mannen. Mange av prosjektene er små så du lett kan ha med deg strikketøyet i veska, du blir fort ferdig med dem og de er perfekte å gi bort i gave. Andre er perfekte å strikke foran TVen og atter andre krever litt mer konsentrasjon. Strikk skjerf, sjal og halser - til hele familien Alle vanskelighetsgrader, for nybegynner og viderekomne Morsomme prosjekter du raskt blir ferdig med

Denne boka er oppfølgeren til «Strikk luer, votter, sokker». Her finner du 45 ulike design på skjerf, sjal, halser og hetter i en stor variasjon av teknikker: Alt fra enkel rillestrikk til fletter, relieff- og hullmønster. Luer, halser, skjerf og hansker i myk, kløfri merinoull.

Du finner prosjekter som strikkes i tykt garn eller tynt garn, i flere lekre fargekombinasjoner, så her kan du leke deg gjennom restegarnkurven. I boken Sjal, skjerf og halser får du oppskrifter på 40 ulike småplagg - for eksempel sukkersøte halser for barn og vakre sjal og skjerf eller røffe og tøffe skjerf til mannen. Mange av prosjektene er små så du lett kan ha med deg strikketøyet i veska, du blir fort ferdig med dem og de er perfekte å gi bort i gave.

RELATERTE BØKER