Nostalgisk ordbok

Nostalgisk ordbok - Petter Wilhelm Blichfeldt Schjerven | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter Wilhelm Blichfeldt Schjerven
DIMENSJON
3,14 MB
FILNAVN
Nostalgisk ordbok.pdf
ISBN
8647542786181

BESKRIVELSE

Myggjager, bolebukse og diskenspringer er ord som på et tidspunkt har hatt et lykkelig liv i norsk dagligtale, men de har i likhet med mange andre ord og utrykk dessverre gått i glemmeboken. I Nostalgisk ordbok har forfatteren gjort et ærlig og høyst subjektivt utvalg av ord og utrykk som det rett og slett er for ille å miste ut av språket. Her finner du nesten tusenvis av ord sortert i den skjønneste alfabetiske orden, og rikt illustrert. Noen av ordene er dessverre så vågale og vulgære at de måtte pakkes inn i en egen midtseksjon med 18-års aldersgrense. Få hjelp av en voksen når du spretter opp tabuseksjonen!

Her finner du nesten tusenvis av ord sortert i den skjønneste alfabetiske orden, og rikt illustrert. ordbok / ordbok norsk bokmål / norsk bokmål-norsk bokmål ordbok. norsk bokmål norsk bokmål.

Vi har én oversettelse av nostalgisk i bokmål-engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Ordbok 2 oppslag funnet for nostalgisk: [Vis/sjul søkeinstillinger] Søkeinstillinger. Søkemodus: Avansert Enkel: Vis synonymer, antonymer, avledende ord etc: ja nei: Vis resultater for disse språkene: Resultater funnet i norsk ordbok.

RELATERTE BØKER