Mirakler

Mirakler - C.S. Lewis | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
C.S. Lewis
DIMENSJON
3,88 MB
FILNAVN
Mirakler.pdf
ISBN
5448775034789

BESKRIVELSE

Er det fornuftig å tro? Er mirakler irrasjonelle forestillinger? I essaysamlingen Mirakler møter vi Oxfordprofessoren C.S. Lewis på sitt mest argumenterende og skarpsindige. Boken regnes som hans teologiske hovedverk og er en perle i det forrige århundrets teologihistorie. Dette er populærteologi og apologetikk på sitt beste. C.S. Lewis (1899-1967) er mest kjent for sine fantastiske bøker om Narnia som i årtier har fascinert og forundret stadig nye barn og voksne. Men Lewis' forfatterskap er større enn som så. Han skrev mer enn 30 bøker i mange ulike sjangere, mange av dem revitaliserte en eldgammel litterær tradisjon, nemlig apologetikken. Nå foreligger flere av disse bøkene på norsk i en ny C. S. Lewis klassikerserie.

De beviste at alle de fascinerende profetiene om den messianske Kongens styre var bygd på fakta. Det er ingen grunn til å tvile på at Guds utnevnte Konge kan få bukt med sult, utrydde sykdom, sette en stopper for farlig vær, fjerne onde ånder og til og med gjøre ende på døden. Naturens små mirakler.

7. Eukaristiske mirakler I den katolske kirke findes der mange historier om, at indviet nadverbrød har ændret karakter ved at blive forvandlet til kød eller at give sig til at bløde.

RELATERTE BØKER