Fjellplanter; Dovrefjell og Trollheimen

Fjellplanter; Dovrefjell og Trollheimen - Arne Jakobsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Jakobsen
DIMENSJON
7,96 MB
FILNAVN
Fjellplanter; Dovrefjell og Trollheimen.pdf
ISBN
9116436297931

BESKRIVELSE

Knapt noen fjellområder i Skandinavia har en så rik flora som Dovrefjell og Trollheimen. Disse områdene har gjennom lange tider tiltrukket seg fagbotanikere og andre planteinteresserte. Dette er den første boka som gir en samlet framstilling av plantelivet på Dovrefjell og i Trollheimen. Gjennom tekst og bilder får leseren ta del i forfatterens rike erfaringer og opplevelser med fjellplantene. Foruten en beskrivelse av vegetasjon og miljøforhold i fjellet, gis det en grundig redegjørelse for den botaniske utforskningen av Dovrefjell og Trollheimen fra midten av 1700-tallet og fram til i dag. Rundt 160 av de viktigste fjellplantene beskrives med kjennetegn, voksested og utbredelse. Boka er rikt illustrert med over 400 bilder. Arne Jakobsen (f. 1954) er utdannet botaniker og har fjellplanter som sitt spesielle interessefelt.

Sendes innen 4-6 virkedager. Kjøp boken Fjellplanter; Dovrefjell og Trollheimen av Arne Jakobsen (ISBN 9788232102938) hos Adlibris.com.

Disse områdene har gjennom lange tider tiltrukket seg fagbotanikere.. Gjennom tekst og bilder får leseren ta del i forfatterens rike erfaringer og opplevelser med fjellplantene. Foruten en beskrivelse av vegetasjon og miljøforhold i fjellet, gis det en grundig redegjørelse for den botaniske utforskningen av Dovrefjell og Trollheimen fra midten av 1700-tallet og fram til i dag. Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark er en norsk nasjonalpark som ble opprettet 3.

RELATERTE BØKER