Fjellplanter; Dovrefjell og Trollheimen

Fjellplanter; Dovrefjell og Trollheimen - Arne Jakobsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Jakobsen
DIMENSJON
11,60 MB
FILNAVN
Fjellplanter; Dovrefjell og Trollheimen.pdf
ISBN
5947448673233

BESKRIVELSE

Knapt noen fjellområder i Skandinavia har en så rik flora som Dovrefjell og Trollheimen. Disse områdene har gjennom lange tider tiltrukket seg fagbotanikere og andre planteinteresserte. Dette er den første boka som gir en samlet framstilling av plantelivet på Dovrefjell og i Trollheimen. Gjennom tekst og bilder får leseren ta del i forfatterens rike erfaringer og opplevelser med fjellplantene. Foruten en beskrivelse av vegetasjon og miljøforhold i fjellet, gis det en grundig redegjørelse for den botaniske utforskningen av Dovrefjell og Trollheimen fra midten av 1700-tallet og fram til i dag. Rundt 160 av de viktigste fjellplantene beskrives med kjennetegn, voksested og utbredelse. Boka er rikt illustrert med over 400 bilder. Arne Jakobsen (f. 1954) er utdannet botaniker og har fjellplanter som sitt spesielle interessefelt.

Pris: 399. Frakt på varen: 59,-Tweet: Tilgjengelighet: 7-10 dagers leveringstid Dette er den første boka som gir en samlet framstilling av plantelivet på Dovrefjell og i Trollheimen.

Jeg velger å innlede denne bloggen på årets siste dag med et lite utvalg av fjellplanter der alle bildene er tatt på Dovrefjell eller i Trollheimen. Godt nytt år! Norsk malurt (Artemisia norvegica) - Dovrefjell, ... Startside > Bilder > Fjellplanter: Norge har en rik fjellflora som er vel verdt å bli kjent med.

RELATERTE BØKER