Den indre samtalen

Den indre samtalen - Torkil Berge, Arne Repål | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkil Berge, Arne Repål
DIMENSJON
3,19 MB
FILNAVN
Den indre samtalen.pdf
ISBN
2174636447528

BESKRIVELSE

"En meget leseverdig bok. ... Den informative og orienterende stilen gjør at den trygt kan anbefales, ikke bare til psykologer som ønsker å holde seg orientert om en terapiform som får stadig større anvendelse, men også til intresserte utenfor psykologenes rekker ... ikke minst klienter og deres pårørende." Tidsskrift for Norsk Psykologforening Den indre samtalen gir deg som leser en praksisnær beskrivelse av de grunnleggende elementene i kognitiv terapi. Den viser hvordan pasient og terapeut i samarbeid kan gå frem for å oppnå kontroll over psykiske vansker som angst, depresjon,personlighetsforankrede tilpasningsproblemer og psykoser. Gjennom kliniske vignetter får du konkrete eksempler fra den terapeutiske hverdagen. Dette er den tredje utgaven av boken, og den har gjennomgått en omfattende revisjon og oppdatering. Kognitiv terapi fremheves i helsemyndighetenes retningslinjer for anbefalt behandling, og er også en viktig metode for selvhjelp.

den foregår hele tiden.. Det er ganske rart og tro så sterkt på at noe vil gå uten at man vet med sikkerhet at det vil gjøre det.

Da kan ABC-modellen brukes til å finne "støttetanker", Den indre samtalen: lær deg kognitiv terapi Av Arne Repål, Torkil Berge Forlag Gyldendal akademisk ISBN 9788205390652 Utgitt 2010, Innbundet. Ikke riktig utgave? Den indre Sjømannsmisjon (DISM) er en evangelisk - luthersk misjonsorganisasjon, som ønsker å lede fiskere, sjøfolk og kystens befolkning til tro på Jesus Kristus.

RELATERTE BØKER