Den indre samtalen

Den indre samtalen - Torkil Berge, Arne Repål | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkil Berge, Arne Repål
DIMENSJON
8,57 MB
FILNAVN
Den indre samtalen.pdf
ISBN
4632935716124

BESKRIVELSE

"En meget leseverdig bok. ... Den informative og orienterende stilen gjør at den trygt kan anbefales, ikke bare til psykologer som ønsker å holde seg orientert om en terapiform som får stadig større anvendelse, men også til intresserte utenfor psykologenes rekker ... ikke minst klienter og deres pårørende." Tidsskrift for Norsk Psykologforening Den indre samtalen gir deg som leser en praksisnær beskrivelse av de grunnleggende elementene i kognitiv terapi. Den viser hvordan pasient og terapeut i samarbeid kan gå frem for å oppnå kontroll over psykiske vansker som angst, depresjon,personlighetsforankrede tilpasningsproblemer og psykoser. Gjennom kliniske vignetter får du konkrete eksempler fra den terapeutiske hverdagen. Dette er den tredje utgaven av boken, og den har gjennomgått en omfattende revisjon og oppdatering. Kognitiv terapi fremheves i helsemyndighetenes retningslinjer for anbefalt behandling, og er også en viktig metode for selvhjelp.

Okay, jeg må gi det et forsøk, skader vel ikke? Skjerpings, dette er faen meg VM! En litterær samtale kan forberedes gjennom lesebestillinger som aktiverer elevenes engasjement og indre forestillinger; Klassen kan diskutere sunne samtaleregler; Læreren kan dempe sin rolle i samtalen, men støtte samtalen faglig; Elevene kan med fordel føre en loggbok etter samtalen; Den faglig relevante samtalen D en indre samtalen ble jeg anbefalt av en klinisk sosionom våren to tusen og tretten. Det har tatt meg omtrent et år å lese den ut, men nå er den endelig ferdiglest.

Dette går ikke. Jeg sitter på en stol ved scenen og venter på mitt første forsøk på 320 kg.

RELATERTE BØKER