Den indre samtalen

Den indre samtalen - Torkil Berge, Arne Repål | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkil Berge, Arne Repål
DIMENSJON
8,63 MB
FILNAVN
Den indre samtalen.pdf
ISBN
6738589367780

BESKRIVELSE

"En meget leseverdig bok. ... Den informative og orienterende stilen gjør at den trygt kan anbefales, ikke bare til psykologer som ønsker å holde seg orientert om en terapiform som får stadig større anvendelse, men også til intresserte utenfor psykologenes rekker ... ikke minst klienter og deres pårørende." Tidsskrift for Norsk Psykologforening Den indre samtalen gir deg som leser en praksisnær beskrivelse av de grunnleggende elementene i kognitiv terapi. Den viser hvordan pasient og terapeut i samarbeid kan gå frem for å oppnå kontroll over psykiske vansker som angst, depresjon,personlighetsforankrede tilpasningsproblemer og psykoser. Gjennom kliniske vignetter får du konkrete eksempler fra den terapeutiske hverdagen. Dette er den tredje utgaven av boken, og den har gjennomgått en omfattende revisjon og oppdatering. Kognitiv terapi fremheves i helsemyndighetenes retningslinjer for anbefalt behandling, og er også en viktig metode for selvhjelp.

Okay, jeg må gi det et forsøk, skader vel ikke? Skjerpings, dette er faen meg VM! En litterær samtale kan forberedes gjennom lesebestillinger som aktiverer elevenes engasjement og indre forestillinger; Klassen kan diskutere sunne samtaleregler; Læreren kan dempe sin rolle i samtalen, men støtte samtalen faglig; Elevene kan med fordel føre en loggbok etter samtalen; Den faglig relevante samtalen D en indre samtalen ble jeg anbefalt av en klinisk sosionom våren to tusen og tretten. Det har tatt meg omtrent et år å lese den ut, men nå er den endelig ferdiglest.

Ikke om hvordan du svarer en annen når du konkret blir spurt. Det er hvordan du snakker til deg selv og forklarer disken som er av betydning for hvordan du føler deg.

RELATERTE BØKER