Årsregnskapet: oppgavesamling med løsninger

Årsregnskapet: oppgavesamling med løsninger - Trond Kristoffersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trond Kristoffersen
DIMENSJON
12,94 MB
FILNAVN
Årsregnskapet: oppgavesamling med løsninger.pdf
ISBN
3000698795304

BESKRIVELSE

Denne oppgavesamlingen er tilpasset læreboken Årsregnskapet en grunnleggende innføring. Kapittelinndelingen følger derfor læreboken. Oppgavene er av varierende omfang og vanskelighetsgrad. Oppgavesamlingen dekker de fleste emnene i et grunnleggende kurs i utarbeidelse og analyse av finansregnskap. Boken bør derfor kunne være anvendelig uavhengig av lærebok. Enkelte av oppgavene er uten løsning. Løsning på disse oppgavene kan faglærer få ved å henvende seg til forlaget. Denne utgaven er oppdatert til ny skattesats på 22 %. Trond Kristoffersen er statsautorisert revisor og ansatt som førstelektor ved NTNU Handelshøyskolen i Trondheim. Han har over ti års erfaring fra revisoryrket, og underviser i dag innenfor fagfeltet finansregnskap, merverdiavgift og skatt.

Se også Årsregnskapet i teori og praksis. Kjøp 'Årsregnskapet, en grunnleggende innføring, oppgavesamling med løsninger' av Trond Kristoffersen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788245032116 Pris: 293,-.

Sendes innen 3-6 virkedager. Kjøp boken Årsregnskapet: oppgavesamling med løsninger av Trond Kristoffersen (ISBN 9788245032116) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER