Årsregnskapet: oppgavesamling med løsninger

Årsregnskapet: oppgavesamling med løsninger - Trond Kristoffersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trond Kristoffersen
DIMENSJON
11,86 MB
FILNAVN
Årsregnskapet: oppgavesamling med løsninger.pdf
ISBN
6428302997265

BESKRIVELSE

Denne oppgavesamlingen er tilpasset læreboken Årsregnskapet en grunnleggende innføring. Kapittelinndelingen følger derfor læreboken. Oppgavene er av varierende omfang og vanskelighetsgrad. Oppgavesamlingen dekker de fleste emnene i et grunnleggende kurs i utarbeidelse og analyse av finansregnskap. Boken bør derfor kunne være anvendelig uavhengig av lærebok. Enkelte av oppgavene er uten løsning. Løsning på disse oppgavene kan faglærer få ved å henvende seg til forlaget. Denne utgaven er oppdatert til ny skattesats på 22 %. Trond Kristoffersen er statsautorisert revisor og ansatt som førstelektor ved NTNU Handelshøyskolen i Trondheim. Han har over ti års erfaring fra revisoryrket, og underviser i dag innenfor fagfeltet finansregnskap, merverdiavgift og skatt.

Langfeldt Fra 50,- Kjøp Selg en grunnleggende innføring : oppgavesamling med løsninger Trond Kristoffersen Denne oppgavesamlingen er tilpasset læreboka Årsregnskapet en grunnleggende innføring. Ønsker du å laste ned en Årsregnskapet: en grunnleggende innføring: oppgavesamling med løsninger-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Årsregnskapet: en grunnleggende innføring: oppgavesamling med løsninger og andre bøker av forfatteren Trond Kristoffersen. Oppgavesamling med løsningsforslag tar opp de vanligste regnskapsmessige problemstillingene og dekker de fleste behovene for oppgaver i årsregnskap og regnskapsanalyse på høyskolenivå. Oppgavesamlingen er tilpasset fagboken Årsregnskapet i teori og praksis, men kan godt brukes sammen med de fleste andre lærebøker om årsregnskapet. Pent brukt utgave av «Årsregnskapet - Oppgavesamling med løsninger» av Trond Kristoffersen selges.

Oppgavesamlingen er tilpasset fagboken Årsregnskapet i teori og praksis, men kan godt brukes sammen med de fleste andre lærebøker om årsregnskapet. Pent brukt utgave av «Årsregnskapet - Oppgavesamling med løsninger» av Trond Kristoffersen selges. 4.

RELATERTE BØKER