Tverrfaglig samarbeid i praksis

Tverrfaglig samarbeid i praksis - Kari Glavin, Bodil Erdal | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Glavin, Bodil Erdal
DIMENSJON
6,71 MB
FILNAVN
Tverrfaglig samarbeid i praksis.pdf
ISBN
5597733309662

BESKRIVELSE

Det er nødvendig og viktig å samarbeide på tvers av profesjoner og etater for å sikre best mulige oppvekstvilkår for barn og ung. Tverrfaglig samarbeid i praksis ser på alternative måter å samarbeide på - både når det gjelder det generelt forebyggende arbeidet overfor barn og unge, og når det gjelder det enkelte barn og dets familie. Boken har et forebyggende perspektiv og beskriver hvordan vi kan komme til med hjelp før alvorlige problemer utvikles. Samarbeidsformer både når det er bekymring for et barn og når det er etablerte problemer, blir presentert.

Det er nødvendig og viktig å samarbeide på tvers av profesjoner og etater for å sikre best mulige oppvekstvilkår for barn og ung. Tverrfaglig samarbeid i praksis ser på alternative ... Kjøp Tverrfaglig samarbeid i praksis fra Bokklubber Hvordan kan vi sikre best mulig oppvekstvilkår for barn og unge? Hvordan arbeide forebyggende i kommunen? Tverrfaglig samarbeid er etterhvert en forutsetning for hjelpeapparatet for å løse de komplekse problemene vi står overfor i arbeidet med barn og unge, og for å finne de beste løsningene for barn og deres foreldre. Tverrfaglig samarbeid i praksis ser på alternative måter å samarbeide på - både når det gjelder det generelt forebyggende arbeidet overfor barn og unge, og når det gjelder det enkelte barn og dets familie.

Begrepet brukes både om samarbeid mellom fagfolk med ulik grunnutdanning, for eksempel leger, sykepleiere og sosionomer, og om samarbeid mellom ulike spesialister med samme grunnutdanning, for eksempel ulike legegrupper som barneleger, nevrologer og psykiatere. Tverrfaglig samarbeid i praksis. Til beste for barn og unge i Kommune-Norge.

RELATERTE BØKER