Tverrfaglig samarbeid i praksis

Tverrfaglig samarbeid i praksis - Kari Glavin, Bodil Erdal | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Glavin, Bodil Erdal
DIMENSJON
7,5 MB
FILNAVN
Tverrfaglig samarbeid i praksis.pdf
ISBN
2996005355697

BESKRIVELSE

Det er nødvendig og viktig å samarbeide på tvers av profesjoner og etater for å sikre best mulige oppvekstvilkår for barn og ung. Tverrfaglig samarbeid i praksis ser på alternative måter å samarbeide på - både når det gjelder det generelt forebyggende arbeidet overfor barn og unge, og når det gjelder det enkelte barn og dets familie. Boken har et forebyggende perspektiv og beskriver hvordan vi kan komme til med hjelp før alvorlige problemer utvikles. Samarbeidsformer både når det er bekymring for et barn og når det er etablerte problemer, blir presentert.

Til beste for barn og unge i Kommune-Norge ... Den viser også eksempler på modeller for tverrfaglig samarbeid og erfaringer som viktige momenter for at samarbeidet skal fungere.

På bakgrunn av dette har jeg sett nærmere på hvordan informantene har lagt til rette for tverrfaglig samarbeid i praksis. TVERRFAGLIG SAMARBEID I PRAKSIS. lige kommuner.

RELATERTE BØKER