Salongen i Jerusalem; tro, krig og spionasje

Salongen i Jerusalem; tro, krig og spionasje - Odd Karsten Tveit | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Karsten Tveit
DIMENSJON
6,69 MB
FILNAVN
Salongen i Jerusalem; tro, krig og spionasje.pdf
ISBN
7721048327941

BESKRIVELSE

«Salongen i Jerusalem» er en fortelling om maktkampen i Palestina fra første verdenskrig og frem til staten Israel ble opprettet i 1948. Først er det en kamp mellom Det osmanske riket og Tyskland på den ene siden og Det britiske samveldet på den andre. Senere ble det borgerkrig mellom sionister og palestinaarabere. Begge sider gjorde opprør mot britene som styrte Palestina fra 1917. Boka forteller også en eventyrlig historie om en kristen sekt, American Colony, som slo seg ned i Jerusalem på 1880-tallet. Det var maktkamp mellom sektens leder, norskfødte Anna Spafford og den svenske pastor Olof Henrik Larsson. Senere mellom Annas datter Berta og andre svensker i denne kristne kolonien.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Salongen i Jerusalem (Ebok) tro, krig og spionasje Forfatter: Odd Karsten Tveit. Ingen angrerett.

Først er det en kamp mellom Det osmanske riket og Tyskland på den ene siden og Det britiske samveldet på den andre. Senere ble det borgerkrig mellom sionister og palestinaarabere. Kjøp Salongen i Jerusalem fra Bokklubber «Salongen i Jerusalem» er en fortelling om maktkampen i Palestina fra første verdenskrig og frem til staten Israel ble opprettet i 1948.

RELATERTE BØKER