Mønsterstrikk; 200 mønstre i to farger

Mønsterstrikk; 200 mønstre i to farger - Andrea Rangel | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andrea Rangel
DIMENSJON
12,62 MB
FILNAVN
Mønsterstrikk; 200 mønstre i to farger.pdf
ISBN
6432028608291

BESKRIVELSE

Denne boken er et must for alle som liker mønsterstrikk!Når strikkedesigner Andrea Rangel og hennes illustratørmann Sean stikker hodene sine sammen, blir resultatet en veritabel skattekiste av spennende, nye mønstre. Her er vakre, grafiske mønstre, morsomme figurer, bølger, tegn, snirkler og snurrer. Moderne strikkemønstre inneholder hele 200 nye mønstre du kan bruke i dine strikkeprosjekter. Her er oppskrifter på fem tøffe design hvor du får se mønstrene i bruk i ferdige plagg. Du får også massevis av nyttige tips dersom du vil strikke mønster med flere farger og ikke har gjort det før.

I den populære Mariusgenseren, og mange andre skandinaviske mønstre, er det vanlig å strikke mønstre med 2 eller flere farger på samme omgangen. Mange synes dette kan være vanskelig å få pent, men det handler bare om å kunne noen enkle teknikker for hvordan det gjøres. Mønsterstrikk med tre tråder og hekte opp lange trådsprang - Duration: ...

Jeg kan sende eller boken kan hentes. Mønsterstrikk. 200 mønstre i to farger av Andrea Rangel.

RELATERTE BØKER