Kritikk av den rene fornuft

Kritikk av den rene fornuft - Immanuel Kant | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Immanuel Kant
DIMENSJON
7,96 MB
FILNAVN
Kritikk av den rene fornuft.pdf
ISBN
1119383665313

BESKRIVELSE

Dette er Immanuel Kants hovedverk, som er blitt stående som en av de viktigste bøkene i filosofihistorien. Boken er et byggverk delt opp i den transcendentale estetikk, den transcendentale logikk og den transcendentale dialektikk. Her søker Kant å streke opp grensene for vår persepsjon og vår tenkning. Hans tese om at forstandens kategorier ikke ligger i naturen, men i tenkningen, var en slående syntese mellom rasjonalistenes og empiristenes forhold til metafysikk. Det er bevisstheten som former våre erfaringer.

14. immanuel kant (1724 1804) han ville som alle andre filosofer, Kjøp Kritikk av den rene fornuft fra Bokklubber Dette er Immanuel Kants hovedverk, som er blitt stående som en av de viktigste bøkene i filosofihistorien.

Heftet / 2009 / Bokmål 349,-304,- Levering 2-6 dager Antall. Legg i handlekurv.

RELATERTE BØKER