Kritikk av den rene fornuft

Kritikk av den rene fornuft - Immanuel Kant | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Immanuel Kant
DIMENSJON
3,50 MB
FILNAVN
Kritikk av den rene fornuft.pdf
ISBN
4449104923827

BESKRIVELSE

Dette er Immanuel Kants hovedverk, som er blitt stående som en av de viktigste bøkene i filosofihistorien. Boken er et byggverk delt opp i den transcendentale estetikk, den transcendentale logikk og den transcendentale dialektikk. Her søker Kant å streke opp grensene for vår persepsjon og vår tenkning. Hans tese om at forstandens kategorier ikke ligger i naturen, men i tenkningen, var en slående syntese mellom rasjonalistenes og empiristenes forhold til metafysikk. Det er bevisstheten som former våre erfaringer.

- Kant bruker «kritikk» i betydningen «sømfare», gå gjennom et begrep, fenomen, påstand i disses mindre bestanddeler. For deretter teste dette opp mot fornuftens og moralens lov.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788253032085 Pris: 302,-. pocket, 2009.

RELATERTE BØKER