Knøttene; Lykken er en snill hund

Knøttene; Lykken er en snill hund - Charles M. Schulz | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charles M. Schulz
DIMENSJON
3,89 MB
FILNAVN
Knøttene; Lykken er en snill hund.pdf
ISBN
8464199557030

BESKRIVELSE

For første gang på mer enn tretti år utgis klassikeren Lykken er en snill hund. Dette var Charles M. Schulz' første lille bok. Den ble straks en suksess og solgte millioner av eksemplarer. Nå blir boken tilgjengelig for en ny generasjon lesere. Mer enn noen gang trenger vi den livsgleden som Charles Schulz og hans gjeng med knøttestore filosofer uttrykker så perfekt. Lykke er å holde denne boken i hendene ... igjen

Den ble straks en suksess og solgte millioner av eksemplarer. Nå blir boken tilgjengelig for en ny generasjon lesere. Bilder av phalene.

... Men du skal være klar over at det å dope hunden er en risokofaktor som det er best å unngå ved å trene valpen til håndtering og stell fra den er liten.

RELATERTE BØKER