Internasjonal migrasjon

Internasjonal migrasjon - Gunhild Odden | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunhild Odden
DIMENSJON
8,62 MB
FILNAVN
Internasjonal migrasjon.pdf
ISBN
2426022375692

BESKRIVELSE

Denne boken gir en innføring i internasjonal migrasjon som fenomen og fagfelt. Den retter seg mot studenter og andre som ønsker å tilegne seg grunnleggende kunnskap om sentrale tendenser, begrep, teorier, tematikker og problemstillinger innenfor migrasjonsfeltet. Boken har en transnasjonal tilnærming til migrasjon, der også migranters bånd til opprinnelseslandet vektlegges. Boken gir innsikt i ulike former for migrasjon, som sirkulær migrasjon, transittmigrasjon og returmigrasjon. Disse perspektivene er lite synlige i andre lærebøker. Noen av temaområdene som utforskes i et migrasjonsperspektiv er familie, kjønn, utdanning, sosial mobilitet, helse og utvikling. Boken presenterer både internasjonal og nasjonal forskning på feltet og passer som pensumbok for ulike samfunnsvitenskapelige emner, helsefag og sosialfag. Gunhild Odden er seniorforsker og leder ved Senter for interkulturell kommunikasjon i Stavanger ved VID vitenskapelige høgskole. Hun har sin PhD-utdanning i sosiologi fra Université de Poitiers i Frankrike. Hennes forsknings- og undervisningsaktivitet omhandler migrasjon og mangfold.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Internasjonale studier og migrasjon Vi forsker på politikk, forvaltning og sivilsamfunn i Afrika, Asia, Amerika og Europa. Forskningsgruppen utgjør en avdeling ved By- og regionforskningsinstituttet NIBR , og forsker på hvordan myndigheter og sivilsamfunn i Afrika, Asia, Europa og Latin-Amerika håndterer vår tids store utfordringer. Adresse/kontakt.

Innholdet i FNs migrasjonsplattform GCM (Global Compact for Migration) har blitt forhandlet i ... Pris: 328,-. heftet, 2018.

RELATERTE BØKER