Hekta på hullstrikk

Hekta på hullstrikk - Denise Samson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Denise Samson
DIMENSJON
9,68 MB
FILNAVN
Hekta på hullstrikk.pdf
ISBN
1759142137673

BESKRIVELSE

Det er lett å bli hekta på hullstrikk. Det er morsomt å strikke, og det blir så fint! Nå har det dessuten blitt hot mote; hullstrikkede gensere på tykke pinner ses overalt. Men hullstrikk er minst like fint i tynt garn, og det passer til alt fra babytøy til sommerkjoler. Lær deg teknikkene og finn dine favoritter. Velg mønster og garn, og sett i gang. Du kommer nok også til å bli hekta på hullstrikk!

Det er lett å bli hekta på hullstrikk. Det er morsomt å strikke, og det blir så fint! Nå har det dessuten blitt hot ... Det er lett å bli hekta på hullstrikk.

Det er morsomt å strikke, og det blir så fint! Nå har det dessuten blitt hot mote; hullstrikkede gensere på tykke pinner ses overalt. Men hullstrikk er minst like fint i tynt garn, og det passer til alt fra babytøy til sommerkjoler. meld deg pÅ vÅrt inspirerende nyhetsbrev Send Jeg har lest og godkjenner at Hekta På Tur behandler mine personvernsopplysninger med forsiktighet i henhold til sine personvernvilkår. Hekta på hullstrikk materie.indd 4 12.02.2018 14:10 LITT HISTORIKK Hullstrikk eller blondestrikk finner vi mye av, både i de baltiske landene og på Shetland, men også i SydEuropa. Hekta på hullstrikk er hennes tredje bok.

RELATERTE BØKER