Hallstein Bronskimlet d.a.y

Hallstein Bronskimlet d.a.y - Kjell Aukrust | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Aukrust
DIMENSJON
4,73 MB
FILNAVN
Hallstein Bronskimlet d.a.y.pdf
ISBN
4646433712411

BESKRIVELSE

Full av humor, visdom og brodd er også Hallstein Bronskimlet d.a.y. En av de fire store, en samling tegninger og tekster om og fra dikterhøvdingen i Volda, valgt ut og redigert av Kjell Aukrust. Forfattergeniet er en sammensatt person, innbitt forsvarer av sunnmøringers fortrinn, bekymret for sin dikterbjerk, plagsom gjest for sin forlegger, beundret av sin gårdsgutt og ustoppelig i sine skriverier som verken blir lest eller anerkjent. Likefullt: Denne misforståtte dikteren lanseres "som en av de fire store"! Bronskimlet og sjefredaktør Pløsen boltrer seg i evige diskusjoner, sterke kulturytringer og aktuell debatt - og humoristen Kjell Aukrust har igjen gitt oss perler til ettertanke og overgiven latter.

desember.Hallstein betyr "helle" eller "steinhelle". En vanlig misforståelse er at Hallstein betyr "steinstein", men det ... Kjell Aukrust - Hallstein Bronskimlet d.a.y En av de fire store Bilde.

En av de fire store, en samling tegninger og tekster om og fra dikterhøvdingen i Volda, valgt ut og redigert av Kjell Aukrust. Blant de mange figurene herfra som er blitt folkeeie, kan nevnes hobbyjurist Sindre Piltingsrud, meieribestyrer Olvar O. Kleppvold og hans hardtslående assistent Emanuel Desperados, sportsjournalist Melvind Snerken, den synske Mysil Bergsprekken, fotgjenger Gudleik Knotten, forfatteren Hallstein Bronskimlet d.a.y.

RELATERTE BØKER