Gourmetmat for deg som trener

Gourmetmat for deg som trener - Thomas Rode Andersen, Thilde Jo Maarbjerg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Rode Andersen, Thilde Jo Maarbjerg
DIMENSJON
11,8 MB
FILNAVN
Gourmetmat for deg som trener.pdf
ISBN
4951393050284

BESKRIVELSE

Tren som en helt og spis som en konge! Thomas Rode Andersen drev Restaurant Kong Hans Kælder med Michelin-stjerne i 17 år. Nå har han forlatt restaurantbransjen og bruker tiden sin utelukkende på finne frem til næringsrik treningsmat, ved siden av at han selv er en særdeles dreven crossfitutøver. Boken er skrevet sammen med hans kone, Thilde Maarbjerg, som gir en solid forklaring på hvorfor vi bør spise mindre korn- og melkeprodukter. Denne boken gir deg lekre oppskrifter som du kan imponere med etter en treningsøkt med gode venner. Næringsrik treningsmat - som gir deg nye krefter!

Sendes innen 5-7 virkedager. Kjøp boken Gourmetmat for deg som trener av Thomas Rode Andersen, Thilde Jo Maarbjerg (ISBN 9788293154792) hos Adlibris.com.

Trenere som ønsker å ta høyere trenerutdanning må begynne med dette kurset. ...

RELATERTE BØKER