Falcheblikk

Falcheblikk - Sigmund Falch | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigmund Falch
DIMENSJON
10,31 MB
FILNAVN
Falcheblikk.pdf
ISBN
3949753647155

BESKRIVELSE

Sigmund Falch tar for seg Instagram.Med Falcheblikk går Sigmund Falch løs på moderne bilder, hentet fra den populære bildedelingstjenesten Instagram. Resultatet er det samme som i bøkene med eldre fotografier - du aner ikke hva som egentlig foregår før du har studert både tekst og bilde.

Resultatet er det samme som i bøkene med eldre fotografier - du aner ikke hva som egentlig foregår før du har studert både tekst og bilde. Kjøp den på Platekompaniet.no Med Falcheblikk går Sigmund Falch løs på moderne bilder, hentet fra den populære bildedelingstjenesten Instagram.

Sigmund Falch har plukket ut de 47 beste av 1000 innsendte bidrag, som nå er samlet i boka. Det komiske i det oppriktige. Med Falcheblikk går Sigmund Falch løs på moderne bilder, hentet fra den populære bildedelingstjenesten Instagram.

RELATERTE BØKER