Drømmereiser

Drømmereiser - Andrew Bain, Sarah Baxter, Simon Sellars, Adam Skolnick | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andrew Bain, Sarah Baxter, Simon Sellars, Adam Skolnick
DIMENSJON
7,23 MB
FILNAVN
Drømmereiser.pdf
ISBN
7926467429264

BESKRIVELSE

Bestselgeren DRØMMEREISER - nå i ny heftet utgave!Mer enn 70 store reiser - fra de urgamle karavanerutene langs Silkeveien til moderne klassikere som Route 66. Tekst, kart og bilder formidler på en levende måte hvordan disse reisene oppleves, og gir deg samtidig informasjonen du trenger for å begynne å sette reisedrømmene dine ut i livet. Mange av lengste rutene i boka ble gått opp store oppdagere som Marco Polo og Kaptein Cook, og de vil kanskje forbli drømmereiser i ordets egentlige betydning for deg. Men her er også avslappende kjøreturer langs vakre kyster, elvecruise, fot- og sykkelturer og dagsturer med tog, altså reiseprosjekter som kan være enklere å gjennomføre i praksis. Alle rutene har forslag til alternative ruter, fakta om avstander, tidsforbruk, beste årstid, essensielle litteratur- og filmopplevelser mm.Dette er din egen, personlig tilpassede guide til fantastiske reiser over hele verden. Du velger selv hvilke du faktisk vil legge ut på og hvilke du heller bare vil lese - og drømme - om.

Totalt 95 355 kr. En undersøkelse utført av YouGov for re:member viser at sju av ti har en feriedrøm, men at kun 21 % av oss har gjennomført denne drømmereisen. Topp 10 drømmereiser i 2021.

En undersøkelse utført av YouGov for re:member viser at sju av ti har en feriedrøm, men at kun 21 % av oss har gjennomført denne drømmereisen. Topp 10 drømmereiser i 2021. Vi har spurt våre reise-eksperter i Aller Travel om hva de tror om fremtiden.

RELATERTE BØKER