Drømmereiser

Drømmereiser - Andrew Bain, Sarah Baxter, Simon Sellars, Adam Skolnick | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andrew Bain, Sarah Baxter, Simon Sellars, Adam Skolnick
DIMENSJON
11,66 MB
FILNAVN
Drømmereiser.pdf
ISBN
5340546824098

BESKRIVELSE

Bestselgeren DRØMMEREISER - nå i ny heftet utgave!Mer enn 70 store reiser - fra de urgamle karavanerutene langs Silkeveien til moderne klassikere som Route 66. Tekst, kart og bilder formidler på en levende måte hvordan disse reisene oppleves, og gir deg samtidig informasjonen du trenger for å begynne å sette reisedrømmene dine ut i livet. Mange av lengste rutene i boka ble gått opp store oppdagere som Marco Polo og Kaptein Cook, og de vil kanskje forbli drømmereiser i ordets egentlige betydning for deg. Men her er også avslappende kjøreturer langs vakre kyster, elvecruise, fot- og sykkelturer og dagsturer med tog, altså reiseprosjekter som kan være enklere å gjennomføre i praksis. Alle rutene har forslag til alternative ruter, fakta om avstander, tidsforbruk, beste årstid, essensielle litteratur- og filmopplevelser mm.Dette er din egen, personlig tilpassede guide til fantastiske reiser over hele verden. Du velger selv hvilke du faktisk vil legge ut på og hvilke du heller bare vil lese - og drømme - om.

En lengre reise til fjerne land eller en intensiv weekend i en storby - gjør virkelighet av drømmene, store som små. Hva venter du på? Opplevelser.

Kritthvit sandstrand og asurblått hav for under 3000 kroner? Jo visst er det mulig! Det har aldri vært billigere å oppfylle reisedrømmen enn nå. Drømmereiser på billigsalg (VG Nett) Det er høstsalg på drømmereiser! Når kom du deg sist til Florida for 3700 kroner, inklusive flyreise og to uker på hotell? Drømmereiser: Det er mange steder i verden jeg ønsker å dra, men det er noen plasser som er litt høyere på listen enn andre. I dette innlegget vil jeg skrive om mine drømmereiser.

RELATERTE BØKER