Svensk-norsk blå ordbok

Svensk-norsk blå ordbok En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,54 MB
FILNAVN
Svensk-norsk blå ordbok.pdf
ISBN
2586383060288

BESKRIVELSE

Svensk-norsk blå ordbok er en helt ny, omfattende håndordbok som passer for alle som studerer og ellers bruker svensk, og den er også et nyttig hjelpemiddel for svensktalende som trenger kunnskaper om norsk. Det er lagt vinn på å lage en ordbok som er nyttig for det praktiske liv, men boken rommer også det mer formelle og høytidelige. Med ca. 23 000 oppslagsord, minigrammatikk og annet tilleggsstoff.

Bruk søkefeltet til å finne svensk-engelske oversettelser. Ordet du skriver inn, oversettes til engelsk i vår elektroniske ordbok, som viser blant annet viser grammatikk, synonymer og eksempelsetninger på både svensk og tysk. Oversettelse for 'blab' i den engelsk-norske ordboken og mange andre norske oversettelser - helt gratis. Forord Den nye Svensk-norsk blå ordbok er et bidrag til å øke den språklige forståelsen og samkvemmet mellom det norske og svenske folk.

Kunnskapsforlaget har også tidligere utgitt en Svensk ... Det å bla i og holde i en bok er jo en fantastisk opplevelse i seg selv, smiler den antikvariske bokhandleren på Ringerike. Er det noen som ønsker å slippe problemet med å bla i brosjyrer og diskutere priser, kan man bare følge Mørk Eidem og hans trosfeller.

RELATERTE BØKER