Svensk-norsk blå ordbok

Svensk-norsk blå ordbok En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,57 MB
FILNAVN
Svensk-norsk blå ordbok.pdf
ISBN
2927641953845

BESKRIVELSE

Svensk-norsk blå ordbok er en helt ny, omfattende håndordbok som passer for alle som studerer og ellers bruker svensk, og den er også et nyttig hjelpemiddel for svensktalende som trenger kunnskaper om norsk. Det er lagt vinn på å lage en ordbok som er nyttig for det praktiske liv, men boken rommer også det mer formelle og høytidelige. Med ca. 23 000 oppslagsord, minigrammatikk og annet tilleggsstoff.

Husk at det er bedre å slå opp en gang for mye enn en gang for lite i den svensk-norske ordboka! Værsågod, vi håper ordboken nedenfor er til nytte! Blå Engelsk Ordbok omfatter Kunnskapsforlagets Blå Engelsk-Norsk og Norsk-Engelsk Ordbøker. Ordbøkene dekker til sammen ca.

Det er lagt vinn på å lage en ordbok som er nyttig for det praktiske liv, men boken rommer også det mer formelle og høytidelige. Med ca.

RELATERTE BØKER