Russlands hemmelige krig mot Vesten

Russlands hemmelige krig mot Vesten - Øystein Bogen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Bogen
DIMENSJON
5,45 MB
FILNAVN
Russlands hemmelige krig mot Vesten.pdf
ISBN
4560506986290

BESKRIVELSE

Spennende og skremmende om Russlands skjulte krigføring. Russerne fører en hemmelig krig mot Vesten; den likner ikke på krigene vi kjenner fra før. Ved hjelp av spioner, statsansatte hackere, organiserte kriminelle, milliarder oljedollar og iskald kynisme forsøker Vladimir Putin å bryte ned vestlige demokratier gjennom destabilisering og uro. Vi så det under den amerikanske valgkampen, men også Norge og andre europeiske land er under angrep. I denne boka viser TV2s russlandsekspert Øystein Bogen hvordan den hemmelige krigen utspiller seg. Det er et skremmende bilde som kommer frem, samtidig er beretningen like spennende som en kriminalfortelling fra den kalde krigen. «Glimrende om russisk cyberkrim.» Jan-Erik Smilden, Dagbladet.

Ved hjelp av spioner, statsansatte hackere, organiserte kriminelle, milliarder oljedollar og iskald kynisme forsøker Vladimir Putin å bryte ned vestlige demokratier gjennom ... Kjøp Russlands hemmelige krig mot Vesten fra Bokklubber Spennende og skremmende om Russlands skjulte krigføring. Russerne fører en hemmelig krig mot Vesten; den likner ikke på krigene vi kjenner fra før.

Skillet mellom krig og fred er visket ut. Det hevder TV 2s Russland-ekspert Øystein Bogen i ny bok. Dette er de snille, med USA i spissen, mot de slemme, altså Russland.

RELATERTE BØKER