Jeg skulle ha løftet deg varsomt over

Jeg skulle ha løftet deg varsomt over - Wencke Mühleisen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wencke Mühleisen
DIMENSJON
3,88 MB
FILNAVN
Jeg skulle ha løftet deg varsomt over.pdf
ISBN
5730256613892

BESKRIVELSE

Kjønnsforskeren og feministen Wencke Mühleisens historie om sin egen mors død.Mor og datter har levd sine liv under helt ulike betingelser. Dette er en bok om å forsøke å forstå, om utilstrekkelighet, avstand og nærhet. Om å ønske at moren skal få beholde en siste rest av verdighet, men ikke klare å oppfylle det. « -en fin og nær historie... Den handler om en av livets mest naturlige tragedier: Å miste noen som er umistelig.» Mina Th. Watz, Oppland Arbeiderblad«- et interessant dykk inn i forholdet mellom mor og datter.» Miriam Lund Knapstad, Aftenposten«Gripende debut fra Mühleisen.»Trond Anfinnsen, bokstaver.no«Mühleisens mor/datter-skildring klarer seg godt mot alle farsskildringer.» Susanne Christensen, Klassekampen«Jeg tror mange vil kjenne seg igjen og ha glede av å lese denne boken dersom man selv er i samme situasjon eller har vært det. Tekstene har en energi som føles ekte og sterk. Det samme gjelder språket, som er fortettet og vakkert. Dette er en bok som berører.» Siri M. Kvamme, Bergens Tidende Intervju på nrk.no

Lytt. Jeg skulle ha løftet deg varsomt over : nedtegnelser Forfatter: Wencke Mühleisen Lån som lydbok Lån som punktskrift.

Hvordan man aldri kan være forberedt på mors alderdom og død. Jeg har lest dokumentaren til Wencke Mühleisen: "Kanskje det finnes enda en åpen plass i verden" Det er en sterk roman om hennes liv. Har ikke noe behov for å snakke med prest, men ønsker å se havet fra Jærstrendene en gang til før hun dør.»Jeg skulle ha løftet deg varsomt over er Wencke Mühleisens historie om sin egen mors død.

RELATERTE BØKER