Fenomenologi i helsefaglig forskning

Fenomenologi i helsefaglig forskning - Lisbeth Thoresen, Gro Rugseth, Hilde Bondevik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisbeth Thoresen, Gro Rugseth, Hilde Bondevik
DIMENSJON
12,35 MB
FILNAVN
Fenomenologi i helsefaglig forskning.pdf
ISBN
1956045303922

BESKRIVELSE

Fenomenologer er verken enige om det filosofiske grunnlaget eller den vitenskapelige framgangsmåten. Forfatterne er bevisst på disse utfordringene og hjelper leseren til å gjøre selvstendige vurderinger av både styrker og svakheter ved fenomenologien.Forfatterne bruker eksempler fra egen forskning og forklarer hvordan fenomenologi kan være relevant i helseforskning.Boken er tilpasset målgruppen som er helsefagstudenter på masternivå.

Forfatterne er bevisst på disse utfordringene og hjelper leseren til å gjøre ... UiOs kvalitetssystem for medisinsk og helsefaglig forskning skal bidra til forsvarlig forskning ved å gi støtte til forskerne slik at etiske, helsefaglige, vitenskapelige og personvernmessige forhold ivaretas. Kvalitetssystemet består av en overordnet kvalitetspolicy, en beskrivelse av roller og ansvar, rutiner som beskriver kravene i helseforskningsloven og lokale tilleggsrutiner.

Et ideografisk fokus i Fortolkende fenomenologisk analyse betyr at man tar sikte på å oppnå innsikt i hvordan en gitt person, i en bestemt kontekst, forstår et gitt fenomen. Redaktør: Edith Roth Gjevjon Assisterende redaktører: Ann Kristin Bjørnnes og Hanne Marie Rostad. Manusredaktør: Signe Marie Flåt.

RELATERTE BØKER