Fenomenologi i helsefaglig forskning

Fenomenologi i helsefaglig forskning - Lisbeth Thoresen, Gro Rugseth, Hilde Bondevik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisbeth Thoresen, Gro Rugseth, Hilde Bondevik
DIMENSJON
12,76 MB
FILNAVN
Fenomenologi i helsefaglig forskning.pdf
ISBN
6941094279990

BESKRIVELSE

Fenomenologer er verken enige om det filosofiske grunnlaget eller den vitenskapelige framgangsmåten. Forfatterne er bevisst på disse utfordringene og hjelper leseren til å gjøre selvstendige vurderinger av både styrker og svakheter ved fenomenologien.Forfatterne bruker eksempler fra egen forskning og forklarer hvordan fenomenologi kan være relevant i helseforskning.Boken er tilpasset målgruppen som er helsefagstudenter på masternivå.

Kjøp boken Fenomenologi i helsefaglig forskning av Lisbeth Thoresen, Gro Rugseth, Hilde Bondevik (ISBN 9788215028897) hos Adlibris.com. Fri frakt.

Dette er tema som har stor relevans for klinisk Forskning på menneskelige levninger; Funn av menneskelige ... (hermeneutikk) og menneskelig erfaring (fenomenologi).

RELATERTE BØKER