En vingurus guide til himmelen

En vingurus guide til himmelen - Per Mæleng | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Mæleng
DIMENSJON
6,2 MB
FILNAVN
En vingurus guide til himmelen.pdf
ISBN
9292995090305

BESKRIVELSE

Bør du henges fra nærmeste lyktestolpe hvis du ruinerer en vin med feil vinglass? Per Mæleng har smakt 30 000 flasker vin. Letingen etter den perfekte flasken har drevet ham fra smaking til smaking, fra eiendom til eiendom, på jakt etter forståelse, erfaringer og vennskap som kun handler om vin. Hva skal til for å gjenkjenne den perfekte vinen? Mæleng mener det er kunnskap, hukommelse og en trent og følsom nese. I denne boken forteller han hva som kreves for å komme nærmere den ultimate vinopplevelse. En vingurus guide til himmelen er et entusiastisk forsvar for kresenheten og viktigheten av den kvalifiserte smaken. Per Mæleng har skrevet om vin i 25 år. Han jobber i Vinmonopolet som produktsjef med ansvar for spesialbutikkene. Og for øvrig: Forfatteren er ikke i tvil om at svaret på spørsmålet over er ja.

oktober. Kalddusj Han regnes for å være en av Nord-Europas fremste vineksperter.

Og for øvrig: ... En vingurus guide til himmelen - glass, lagring, temperatur, lufting, dekantering, smaking, renhold (BOK) Per Mæleng Per Mæleng - En vingurus guide til himmelen (bok) Jeg kjenner forfatteren, og regner han som en venn. Vi hadde mye med hverandre å gjøre over en periode på noen år, men de siste par årene har vi stort sett bare kommunisert elektronisk eller på telefon. En vingurus guide til himmelen.

RELATERTE BØKER