En hjelp i trengsel

En hjelp i trengsel - Marie Monsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marie Monsen
DIMENSJON
9,45 MB
FILNAVN
En hjelp i trengsel.pdf
ISBN
3557008415388

BESKRIVELSE

Enkelte mennesker får oppleve mer dramatisk enn andre at Gud gir styrke når tidene er vanskeligst. Misjonær Marie Monsen visste at Gud hadde lovet å være med henne alle dager. Men holdt løftet også når båten hennes ble kapret av sjørøvere som hadde svært liten respekt for menneskeliv? En del av boken handler om hendelsen våren 1929 da Marie var i livsfare. Men hun forteller også om andre opplevelser hun har hatt i sitt rike liv med Herren. Gud har alltid en utvei, også der vi ikke ser noen, og han våker over ordet sitt og passer på at løftene blir oppfylt.

Misjonær Marie Monsen visste at Gud hadde lovet å være med henne alle dager. Men holdt løftet også når båten hennes ble kapret av sjørøvere som hadde svært liten respekt for menneskeliv? 0 ord som starter på trengsel.

Noen har reagert på at jeg i flere av mine artikler deler at bortrykkelsen vil skje før eller i begynnelsen til den store trengsel. Noen har sågar kalt mitt syn for falsk lære og at jeg ved denne læren forfekter herlighetsteologien.

RELATERTE BØKER