En hjelp i trengsel

En hjelp i trengsel - Marie Monsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marie Monsen
DIMENSJON
7,78 MB
FILNAVN
En hjelp i trengsel.pdf
ISBN
1939018082677

BESKRIVELSE

Enkelte mennesker får oppleve mer dramatisk enn andre at Gud gir styrke når tidene er vanskeligst. Misjonær Marie Monsen visste at Gud hadde lovet å være med henne alle dager. Men holdt løftet også når båten hennes ble kapret av sjørøvere som hadde svært liten respekt for menneskeliv? En del av boken handler om hendelsen våren 1929 da Marie var i livsfare. Men hun forteller også om andre opplevelser hun har hatt i sitt rike liv med Herren. Gud har alltid en utvei, også der vi ikke ser noen, og han våker over ordet sitt og passer på at løftene blir oppfylt.

Har du Internet Explorer 11 må du gå over til Edge eller en annen nettleser, der IE11 har sluttet å ... Bokmelding - "En hjelp i trengselen" av Marie Monsen "En hjelp i trengselen" er tittelen på boka Magne Arild Torgersen vi sei litt om i denne meldinga. Marie Monsen har skrevet denne boka.

Men holdt løftet også når båten hennes ble kapret av sjørøvere som hadde svært liten respekt for menneskeliv? 0 ord som starter på trengsel. 1 ord som slutter på trengsel.

RELATERTE BØKER