En hjelp i trengsel

En hjelp i trengsel - Marie Monsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marie Monsen
DIMENSJON
9,45 MB
FILNAVN
En hjelp i trengsel.pdf
ISBN
7628713561799

BESKRIVELSE

Enkelte mennesker får oppleve mer dramatisk enn andre at Gud gir styrke når tidene er vanskeligst. Misjonær Marie Monsen visste at Gud hadde lovet å være med henne alle dager. Men holdt løftet også når båten hennes ble kapret av sjørøvere som hadde svært liten respekt for menneskeliv? En del av boken handler om hendelsen våren 1929 da Marie var i livsfare. Men hun forteller også om andre opplevelser hun har hatt i sitt rike liv med Herren. Gud har alltid en utvei, også der vi ikke ser noen, og han våker over ordet sitt og passer på at løftene blir oppfylt.

Dette gjør at jeg føler meg… En hjelp i trengsel, Bønnens makt og Alt er mulig for Gud inneholder småfortellinger om Guds omsorg og ledelse i hennes liv. Vekkelsen ble en Åndens aksjon er hennes personlige beretning om den store vekkelsen i Kina.

Enkelte mennesker får oppleve mer dramatisk enn andre at Gud gir styrke når tidene er vanskeligst. Misjonær Marie Monsen visste at Gud hadde lovet å være med henne alle dager. Kjøp 'En hjelp i trengsel' av Marie Monsen fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER