Det folk vil ha

Det folk vil ha - Dag Øistein Endsjø, Liv Ingeborg Lied | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Øistein Endsjø, Liv Ingeborg Lied
DIMENSJON
9,44 MB
FILNAVN
Det folk vil ha.pdf
ISBN
3121543968891

BESKRIVELSE

Boka handler om religiøsitetens liv og virke i populærkulturen. Den viser blant annet hvordan religiøse elementer tas i bruk i filmer, reklame og musikk. Forfatterne argumenterer for at religion i populærkulturen er tett knyttet til det kommersielle, det trivielle og det folkelige, og setter spørsmålstegn ved om religiøsiteten har flyttet fra den organiserte religionens sfære og inn i andre samfunnssfærer. Med litteraturliste og stikkordregister.

Folk tenker selvberging og bærekraft, det er in å ha noen høner i hage og gi dem litt matrester, og så får folk egg også. Det vanlige er at folk kjøper rundt 10 kyllinger.

Det hadde kjentes som … som om jeg gikk med en veldig, veldig tung sekk. Men nå var sekken borte, og det føltes plutselig som jeg kunne fly.

RELATERTE BØKER