40 trivelige turer i Bærum

40 trivelige turer i Bærum - Bjørn Kåre Salvesen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Kåre Salvesen
DIMENSJON
6,90 MB
FILNAVN
40 trivelige turer i Bærum.pdf
ISBN
9676156182395

BESKRIVELSE

Med denne boken i hånden føres du gjennom 40 av Bærums perler. Hver tur er tydelig merket med tid og avstand, pluss nyttig og praktisk informasjon med turkart og symboler som angir om turen passer for deg som for eksempel sykler eller triller barnevogn, vil ta en dukkert, eller bare drikke en kopp kaffe underveis. Denne andre utgaven er oppdatert med nye friluftsområder og endringer i løyper og turtraseer.

Hver tur er merket med tid og avstand, pluss nyttig og praktisk informasjon med turkart og symboler som angir om turen passer for deg som for eksempel sykler eller triller barnevogn, vil ta en dukkert, eller bare drikke en kopp kaffe underveis. 40 trivelige turer i Østfold heftet, 2008, Norsk (bokmål), ISBN 9788241206559 Boka inneholder 40 turforslag rundt om i Østfold fylke, spesielt i fylkets indre områder. Søkeresultater for 40 trivelige turer i Asker og Bærum - Haugenbok.no 40 trivelige turer i Bærum. Bjørn Kåre Salvesen.

september 2014. De 10 høyeste toppene i Bærum - del 1 av Bærumsprosjektet Bergen har sine syv fjell.

RELATERTE BØKER