Væren og intet

Væren og intet - Jean-Paul Sartre | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jean-Paul Sartre
DIMENSJON
8,41 MB
FILNAVN
Væren og intet.pdf
ISBN
3484487505510

BESKRIVELSE

I tilknytning til et utvalg fra Sartres "Væren og intet" gis her en innføring i forfatterens filosofi. Biografi, bibliografi og ordforklaringer bak i boka.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788253016276 Jean-Paul Sartre (1905-1980) er hovedskikkelsen i det tjuende århundrets eksistensialistiske tenkning. Hovedverket Væren og intet fra 1943 er ikke bare den moderne eksistensialismens grunnskrift, men det setter med begreper som frihet, selvbedrag og valg, for alvor eksistensialismen på dagsordenen i etterkrigstidas Europa. Væren og intet Jean-Paul Sartre (Heftet) Tips en venn 250 kr Antall .

Blå parabol: Serina Erfjords Normal Blue viser flytende blå olje på en sakte rotende tallerken. På grunn av rotasjonene renner ikke oljen ned, men holdes på plass.

RELATERTE BØKER